قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
خورشت گل کلم
 

خورشت گل کلم یه خورشت ساده ولی بسیار خوشمزه است. خیلی هم زودآماده میشه. حتما درست کنید، مطمئنم خوشتون میاد نیشخند


مواد لازم‌ (برای ۴ نفر):

گل کلم ........................................... ١ عدد متوسط،١ تا ١.۵ کیلویی

گوشت چرخ کرده .............................. ٣٠٠ گرم

جعفری خوردشده ............................. ۵٠ تا ١٠٠ گرم بسته به میل خودتون

پیاز ................................................ ١ عدد متوسط

رب گوجه ......................................... ٣ تا ۴ ق س

آب لیمو ........................................... ۴ ق س

نمک فلفل و زردچوبه........................... به میزان لازم

کلم رو شسته و خرد کنید. خرد کردن باید مثل همونی باشه که تو عکس می بینید، نه بزرگ نه کوچک، سرگل ها رو جدا کنید. یه قابلمه نسبتا بزرگ انتخابکنید چون بهتره کلم ها روی هم انباشته نشن تا شکلشون رو حفط کنن. تو قابلمه پیاز داغ بگیرید و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک و رب رو اضافه کنید. بعد گل کلم های خرد شده را بریزید تو قابلمه و خوب با مواد قاطی کنید تا همه کلم ها ربی بشن. حالا آبلیمو رو تو یه فنجون آب ریخته و مخلوط آب و آب لیمو رو روی کلم ها بریزید.بعد از حدودا نیم ساعت خورشت آماده است. اگر کلم ها رو سفت تر یا نرم تر دوست دارید زمان پخت را کم یا زیاد کنید. ۵ دقیقه قبل از اتمام زمان پخت جعفری ها رو بریزید تو قابلمه و خورشت رو هم مزه کنید تا اگه نمک یا آبلیموی بیشتری خواست اضافه کنید. نوش جان!




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در چهارشنبه ٤ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
خورشت هویج
 

خورشت هویج یک وعده غدایی بسیار سبک و خوشمزه است، مخصوصا برای کسانی که با غذاهای ملس میانه خوبی دارند. خیلی هم سریع آماده میشه. این خورشت رو با پلوی ساده سرو کنید.

 


مواد لازم (برای 4 نفر):

هویج ........................................ 1 کیلو

گوشت چرخ کرده ......................... 300 گرم

پیاز ........................................... 1  عدد متوسط

نخود فرنگی................................150 تا 200 گرم

آبلیمو ........................................ 3 قاشق سوپخوری

شکر .......................................... 4 قاشق سوپخوری

رب گوجه......................................3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن  ........ به میزان لازم


طرز تهیه:

هویج ها  رو پوست گرفته، شسته، و مکعبی (ریز یا متوسط بسته به سلیقه خودتون)خردمی کنیم و با یه کم روغن تفت میدیم. پیاز را  خرد میکنیم و مگذاریم تا سرخ بشه بعد گوشت چرخ کرده روبه پیاز اضافه میدیدم تا اونم تفت بخوره. بعد نمک و ادویه و رب رو اضافه می کنیم و هویج و نخودفرنگی رو هم میریزیم توش (اگر از کنسرو نخود فرنگی استفاده می کنین نخود ها رو یه کم مونده به آخر پخت غذا اضافه کنین تا له نشه). قابلمه رو تا حدی آب می کنیم که روی هویجها یه بند انگشت آب باشه و میذاریم رو حرارت کم تا خورشت جا بیفته و آبش تموم بشه. آبلیمو و شکر رو هم یه ربع قبل ازاینکه پخت غذا کامل بشه اضافه می کنیم و مقدارش رو بسته به ذائقه خودمون می تونیم تغییر بدیم.

 




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در چهارشنبه ٤ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
چاکلت فوندانت یا فوندانت شکلاتی!
 

راستش تو یه برنامه ای اسم این دسر رو شنیدم و دنبال روش تهیه اش گشتم که تو یه وبسایت خارجی پیداش کردم. امشب برای اولین بار درستش کردم، خیلی خیلی خوشمزه اس،حتما امتحان کنین!

 

مواد لازم:

شکلات تلخ (60 یا 70 درصد) ........................... 200 گرم

تخم مرغ ...................................................... 4 عدد

زرده تخم مرغ ................................................ 4 عدد

آرد ............................................................... 200 گرم

کره ............................................................... 200 گرم

شکر ............................................................ 200 گرم

مقداری کره و پودر کاکائو برای پوشاندن قالب

بستنی وانیلی در صورت تمایل


طرز تهیه:

اول کره و شکلات رو بریزین تو یه ظرف و به روش بن ماری ذوب کنین (مثلا بریزین تو یه ظرف پیرکس بذارین رو کتری آبی که داره می جوشه). بعد قالب های کاپ کیک یا هر قالب فنجونی یا کاسه ای که دارین رو خوب با کره چرب کنین طوری که یه لایه کره روش بگیره. قالب هارو یک دقیقه بذارین تو فریز تا کره سفت  بشه و دوباره یه لایه کره تو قالب ها بمالین. بعد یک قاشق پودر کاکائو بریزین تو قالب و پودر رو تو قالب بچرخونین طوری که یه لایه کاکائو روی کره ها رو بگیره.  با قاشق پشت قالب ها چند ضربه  بزنین تاپدر اضافه از قالب بیرون بریزه. تو این مدت دیگه کره و شکلاتتون هم باید آب شده باشه. با یه قاشق کره رو با شکلات خوب مخلوط کنین و از رو حرارت کنار بردارین بذارین 10 دقیقه خنک بشه. تخم مرغ ها و زدره ها رو با شکر مخلوط کرده و با همزن خوب بزنین تا کف کنه و رنگش کرمی بشه. باید انقدر هم بزنین که تقریبا سفت بشه و رد همزن توش بمونه. بعد آرد رو اضافه کنین و آخر از همه هم مخلوط شکلات و کره. قالب ها رو تا نیمه از مواد پر کنین و داخل فری که از قبل با حرارت180 درجه گرم کردینش بذارین. چاکلت فوندانت ها باید حدودا 10-12 دقیقه داخل فر بمونن. بعد از اینکه اونا رو تو فر بیرون آوردین رودر قالب رو با چاقو جدا کنین تا کیک راحت تر از ظرف بیرون بیاد. این دسر معمولا گرم و همراه با بستنی وانیلی سرو میشه. عکسش رو هم می تونین پایین ببینین.


 


پ. ن. : توی چاکلت فوندانت ها باید حالت خیس و یه کم روان داشته باشه ولی من چون بیشتر از 12 دقیقه گذاشتم تو فر بمونه فقط یه کم اینطوری شده بود (توی عکس معلومه). شما اگر می خواهین اصل چاکلت فوندانت رو درست کنین نذارید بیشتر از 12 دقیقه تو فر بمونه. منم دفعه بعد همون 12 دقیقه رو میذارم!




کلمات کلیدی :دسر ها، کیک ها
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
گوشت و لوبیا (غذای محلی کاشان)
 

گوشت و لوبیا یکی از غذاهای محلی کاشان هست که خیلی هم خوشمزه است. این غذا رو به روش های مختلفی درست می کنن که تو موادش گاهی با هم فرق میکنن. اما این دستوری که من اینجا می نویسم تقریبا مرسوم ترین دستور پخت گوشت و لوبیا تو کاشانه.


مواد لازم  (برای 4 نفر)

گوشت چربی دار با استخوان ................... 1 کیلو (اگه بدون استخون بود نیم کیلو)

لوبیا سفید ........................................... 400 گرم

پیاز ...................................................... یک عدد بزرگ

نمک،زردچوبه،دارچین،و فلفل..................... به مقدار لازم


طزر تهیه:

لوبیا سفید، گوشت و پیاز رو بریزین تو قابلمه و روش آب بریزین و بذارید جوش بیاد. کف جمع شده روی آب رو بگیرید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین رو اضافه کنین (دارچین ادویه اصلیه!) . حالا در قابلمه رو گذاشته و زیرش رو کم کنین. بسته به جنس لوبیاو گوشتتون یه سه چهار ساعتی طول میکشه که آماده بشه. اگه میخواین زودتر بپزه که خوب می تونین از زودپز استفاده کنین! غذا وقتی آماده شده که حسابی لعاب داده باشه و آب زیادی توش نمونده باشه. بعد از اینکه کاملا پخت اگه گوشتمون با استخون بود باید استخوان هارو جدا کنیم و بعد با گوش کوب خوب بکوبیم. اگه بخوایم یه گوشت و لوبیای کشدار داشته باشیم باید آب اضافی رو ازش جدا کنیم. تو این آب گوشت هم می تونین نون بریزین و نوش جان کنین که خیلی خوشمزه هم هست. گوشت و لوبیای بدن آب رو انقدر می کوبیم که کاملا له بشن و مثل حلیم بشن. این غذا رو میتونین نکوبین و  بریزین رو برنج بخورین . راستی اگر لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کنین بهتره. اینم از گوشت و لوبیایی که همین امروز پختم. جاتون خــــــــــــــــــــــــالی!

 

پ.ن. : من یه کم آبدار گذاشتم باشه چون همسرم عاشق آبگوشته! نیشخند



 

اینم گوشت و لوبیای کوبیده شده قلب





کلمات کلیدی :غذای اصلی، غذای محلی
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
آلبالو پلو
 

آلبالو پلو یکی از غذاهای بسیار مورد علاقه منه! یعنی کلا با شنیدن عبارت "غذای خوشمزه" یاد آلبالو پلو می افتم! از اونجایی که آلبالو فقط تو تابستون گیر میاد من برای اینکه بتونم هر وقت هوس کردم این غذا رو درست کنم همیشه مقدار زیادی آلبالو می خرم و فریز می کنم. البته آلبالو هارو همیجوی فریز نمی کنم! بعد از شستن و هسته گیری به اندازه سه چهارم وزن آلبالو شکر میریزم روش و میزارم رو حرارت کم تا شکرش آب بشه و یه کم آلبالو ها پخته بشن. البته نباید زیاد پختشون، شکر که آب شد ١٠ دقیقه بعدش دیگه ظرف رو از رو اجاق بر میداریم. ظرفی که آلبالو رو توش میپزین پیرکس یا لعابی باشه بهتره. خلاصــــــــــــه همیشه آلبالو آماده تو فریزر من هست. حالا بریم سراغ دستور  پخت این غذای خوشمــــــــــــزه!


مواد لازم (برای ۴  نفر):

آلبالو.......................................... نیم کیلو

شکر.......................................... ٣۵٠ کیلو (تا نیم کیلو. بسته به ذائقه)

گوشت چرخ کرده..........................۴٠٠ گرم

پیاز............................................. ١ عدد متوسط

برنج ............................................ ۴ پیمانه

زعفران دم کرده............................. دلخواه

نمک فلفل زرد چوبه ..................... به میزان لازم


طرز تهیه:

اول آلبالو رو به همون ترتیبی که بالا گفتم آماده میکنیم. شربتی که روی آلبالو ها جمع میشه رو بگیرین تا فقط خود آلبالو ها باقی بمونن. البته لازم نیست کاملا شربت گرفته بشه همینکه با یه کفگیر سوراخدار آلبالوها را جدا کنین خوبه. حالا با گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده و کمی نمکو زردچوبه گوشت قلقلی درست کنین و بزارین کنار. البته می تونین بجای گوشت قلقلی از مرغ پخته هم استفاده کنین. برای این غذا باید برنج رو به صورت آبکش آماده کنین. همونطوری که چلو ساده رو آبکش می کنین. یعد یه کم روغن میریزن کف قابلمه و نون یا سیب زمینی میزارین. یه کم از برنج رو روی ته دیگ بریزین و زوش هم یه کم از آلبالو ها و گوشت قلقلی ها بریزین و کمی با قاشق مخلوط کنین. اینکارو ادامه بدین تاوقتی که برنج و آلبالو ها و گوشت تموم بشه. حالا در قابلمه رو بذارین تا دم بکشه! اگر دوست داشتین آلبالو پلو تون زعفرونی باشه یه کم زعفرون دم کرده روی برنج بدین. اگر دوست دارین آلبالوپلو شیرین تر بشه یه کم از شربتی که قبلا ازش گرفتین رو برنج بریزین. از اونجایی که آلبالوها شکر دارن و ممکنه باعث به هم چسبیدن برنج بشن شما می تونین برنج رو زنده تر بردارین یعنی یه خورده زودتر از معمول و در عوض زمان پخت رو بیشتر کنین.

اینم یه عکس از آلبالو پلویی که خودم درست کردم!

 




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 

کاری رو سراغ ندارم که مثل آشپزی و شیرینی پزی سرگرمم کنه و در عین حال انرژی مثبت بهم بده و شادم کنه. برای جشن گرفتن لحظاتی که خوشحالم، برای فرار از لحظاتی که غم همنشینم میشه، و برای لحظاتی که از استرس نمی دونم چکار کنم، در همه این لحظات به آشپزخونه میرم و دست بکار میشم! من عاشق آشپزی هستم و حتی با وجود اینکه شیرینی دوست ندارم اما عاشق درست کردن انواع شیرینی و دسر هم هستم!

تصمیم دارم تو این وبلاگ عکس و طرز تهیه غذاها، دسر ها و شیرینی هایی رو که درست می کنم بذارم.امیدوارم که خوشتون بیاد! فعلا خدا حافظ




کلمات کلیدی :
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱