قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
ژله رنگین کمان
 

دستور این ژله رو یکی از دوستای خوبم که اسمش افسانه اس اولین بار بهم یاد داد. شما هم درست کنین، یه کم وقت میبره اما خیلی خوشگل میشه قلب

 

 

مواد لازم

پودر ژله ........................................................ ۴ طعم، از هر طعم ٢ بسته

بستنی وانیلی ............................................... حدودا ۴ قاشق سوپخوری

 

١.۵ بسته از یکی از طعم های ژله رو طبق دستور جعبه درست میکنیم و میریزیم تو قالب میذاریم تو یخچال تا ببنده. وقتی بست یک دوم باقی مانده رو هم با آب مخلوط کرده ویه قاشق بستنی میریزیم توش و خوب که مخلوط شد میریزیم روی لایه اول و میذاریم تو یخچال تا ببنده. طعم بعدی ژله هم به همین ترتیب، اول یک و نیم بسته اش رودرست میکنیم و میریزیم رو لایه بسته شده ژله مون. بعد مثل قبل نصف باقی مونده از بسته رو همراه با بستنی آماده می کنیم. بهتره حداقل چهار طعم ژله داشته باشیم و تا تموم شدن همه ژله ها این کار رو ادامه میدیم. هر چی تعداد رنگ ها و طعم ها بیشتر باشه بهتر و خوشگل تر میشه و البته سخت تر! سوالی بود حتما بپرسین :))




کلمات کلیدی :دسر ها
 
  نوشته شده توسط م در چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
مرغ درسته در فر!
 

اگه میخواین مرغ ساده درست کنین ولی دلتون می خواد یه کم هم مفاوت باشه و آسون هم باشه پیشنهاد میکنم مرغ رو اینجوری درست کنین! ابن یکی از غذاهایی بود که برای پاگشای خواهرم درست کردم :))

 


 

مواد لازم:

 

مرغ ........................................................................ یک عدد

آبلیمو نمک زعفران و فلفل ......................................... به مقدار لازم

روغن زیتون یا کره .................................................... مقداری

جعفری و چیپس برای تزیین!

 

طرز تهیه:

مرغ رو از پشت کمر برش بزنید (تو عکس معلومه چجوری باید مرغ برش بخوره). با ابلیمو نمک و فلفل و زعفراون مزه دار کنید. اگه چند ساعت تو یخچال بمونه که عالیه ولی اگه وقت ندارین مهم نیست. قبل از اینکه مرغ رو تو فر بذارین باید آمادش کنین. یعنی اینکه مرغ رو توی یه سینی بذارین طوری که از کمر باز بشه و برا اینکه تو سینی کاملا پهن بشه یکم روی سینه اش فشار میاریم. بعد هم رون هارو سمت هم میاریم و با دو تا سیخ چوبی رونها رو به هم محکم میکنیم. بال ها رو هم با یه سیخ چوبی دیگه به سینه وصل میکنیم. مرغ باید دقیقا حالتی مثل عکس بگیره. حالا مرغ رو جوری که سینه اش بالا باشه تو یه ظرف کم عمق تو فر بذارین و یه استکان آب توش ریزین و روش هم فویل بکشین و بذارین با حرارت ١٨٠ درجه ٣ تا ۴ ساعت بپزه :))

 

نکته:

میتونین وقتی مرغ پخت یه کم کره بریزین روش و یه چند دقیقه ای بذارید با شعله بالای فر گریل بشه.




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
تارت میوه ژله ای
 

تارت میوه ژله ای یکی از دسر هایی هست که زیاد درست می کنم و خیلی هم دوست دارمش. با وجود اینکه من اکثرا دسر ها و شیرینیجاتی که درست میکنم رو خودم خیلی نمی خورم (چون علاقه به شیرینی ندارم!) اما این تارت رو خیلی دوست دارم. امیدوارم شما هم درست کنین و خوشتون بیاد!

 

مواد لازم برای خمیر تارت:

آرد سفید ........................................................ ٣٠٠ گرم

تخم مرغ ........................................................ ١ عدد

بکینگ پودر ...................................................... ١ ق چ

کره ................................................................ ۵٠ گرم

نمک .............................................................. یک هشتم ق چ

وانیل ............................................................. یک هشتم ق چ

شکر .............................................................. ۴ قاشق سوپخوری

آب سرد .......................................................... ۶ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای داخل تارت:

خامه صبحانه ..................................................١۵٠ تا ٢٠٠ گرم

شکر ............................................................۴٠ گرم حدودا

انواع میوه تازه یا کمپوتی خورد شده .................. حدودا ٣٠٠ گرم

ژله با طعم دلخواه ...........................................یک و نیم بسته

 

طرز تهیه:

اول آرد الک میکنیم و با بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم. بعد کره رو به قطعات مربعی کوچک میبریم و داخل آرد میریزیم. کره باید کاملا سرد باشه. با نوک انگشت قطعات کره رو روی آرد میمالیم تا کره ها به خورد آرد برن و آردمون شبیه به خورده نون بشه. تو یه ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل روبا یه چنگال کمی هم میزنیم و به آردمون اضافه می کنیم. مواد رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم و کم کم آب سرد رو اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر می کنیم. آب بایدانقدر اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه. اگه چسبید یه کم آرداضافه کنید. دقت کنیدکه سر بودن کره و آب خیلی مهمه. خمیر رو داخل یه کیسه پلاستیکی بذارین و تا نیم ساعت تویخچال استراحت بدین.

بعد از نیم ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و تو قالب تارت پهن کنین. با چنگال تو خمیر کف قالب چند تا سوراخ  ایجاد کنید تا خمیر در حین پخت پف زیادی نکنه. ١٢ تا ١۵ دقیقه طول می کشه تا خمیر تارت در فری که از  قبل با دمای ١٨٠ درجه گرم شده بپزه.

خمیر که  پخت و خنک شد خامه و شکری که برای مواد داخل تارت هست رو مخلوط کنید و کف نون تارت بمالین تا یه لایه نازک کف تارت رو بپوشونه. حالا میوه ها رو به سلیقه خودتون تو قالب بریزید یا بچینید طوری که خامه دیگه پیدا نباشه. چند قاشق از مایع ژلهای که آمتده کردین  و خنک شده رو روی میوه ها بریزین و تارت رو تو یخچال بذارین تا اون چند قاشق ژله سفت بشن. این کار برای اینه که میوه ها روی تارت بچسبن و بعدا که همه مایع  ژله رو اضافه کردیم میوه هامون نیان روی ژله. نهایتا همه مایع ژله رو روی میوه ها بریزین و بذارید تو یخچال تا کاملا ببنده.

 

چند نکته:

١. کره ها رو با کف دست با آرد مخلوط نکنین چون حرارت کف دست زیاده و خمیر خوب نمیشه.

٢. برای اینکه شکل خمیرتون بعد از پخت خیلی پف کرده نشه علاوه بر سوراخ هایی که با چنگال لیجاد کردید می تونید قبل از اینکه قالب رو تو فر بذارید یه کاغذ روغنی کف خمیر انداخته رو روش مقداری لوبیا یا نخود بریزید. سنگینی حبوبات باعث میشه کف خمیر پف نکنه و بد شکل نشه.

٣. من این دسر رو با انواع میوه درست کردم. اگر از سیب تازه میخواین استفاده کنین قبلا یه کم سیب خورد شده روتو کمی کره و شکر و دارچین بذارین بپزه تا از سفتی در بیاد.

۴. می تونین با همین خمیر با استفاده از قالب های کیک یزدی تارتلت درست کنین که همون تارت کوچک هست. یه عکس از تارتلت هم براتون گذاشتم.

۵. اگر خمیرتون اضافه اومد میتونین برای روی تارتتون یه رویه درست کنین و یا خمیر اضافه رو شکل برگ و گل در بیارین و روی تارت بذارین. عکس اینم هست  :))

سوالی داشتین بپرسین نیشخند

اینم چندتا عکس دیگه از تارت هایی که تا حالا درست کردم!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




کلمات کلیدی :تارت ها، دسر ها
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳٠ فروردین ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
کوکوی پیازچه و کدو
 

دستور این کوکو رو تو یه وبسایت دیدم ولی یادم نیست کدوم وبسایت بود. شما هم امتحان کنید!

 

واد لازم:

پیازچه ......................................... ٣٠٠ گرم

کدو سبز ....................................... ٣ عدد متوسط

تخم مرغ ....................................... ۴ عدد

نمک و ادویه ................................... به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیازچه ها رو که شسته شدن خورد میکنیم. هم ساقه سبز پیازچه و هم خود پیازش تو این کوکو استفاده میشن. پیازچه های خورد شده رو با تخم مرغ و اویه و  نمک مخلوط می کنیم و خوب هم میزینم. کف تابه کمی روغن میریزیم و کدو های نازک حلقه شده رو با فاصله کمی از هم کف تابه میچینیم. مایه کوکو رو با دقت روی کدوها میریزیم و وقتی روی کوکو رو صاف کردیم کدو های حلقه شده رو روی اون هم میچینیم و کمی فشار میدیم که خوب به کوکو بچسبه. بعد از اینکه کوکو یه ربع روی حرارت متوسط پخت با احتاط برمیگردونیمش تا روی دیگه اش هم بپزه. خیلی ساده بود نه؟!

 

 




کلمات کلیدی :کوکو ها و کتلت ها
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳٠ فروردین ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱