قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
کیک ژله ای
 

اینم از کار امروز من. خلاصه ای از روش تهیه کیک رو پایین توضیح میدم نیشخند

 

 

اول توقالب لوف یه کیک معمولی پختم بعد دورتا دور کیک رو حدودا یک و نیم سانت بریدم و گذاشتم خنک بشه. تو همون قالب کیک یه کم ژله نیم بند ریختم و به کف و دور قالب مالیدم تا چسبناک بشه و بعد موزها رو کف و دور قالب چیدم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا موزها به قالب بچسبه. اینکارو میکنیم تا موزها کاملا روی سطح خارجی ژله قرار بگیرند. بعد دوباره به اندازه 2 سانت کف قال ژله میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده. در این فاصله بین کیک رو خامه و موز مالیدم و دور تا دورشو با خامه پوشوندم، همینطور روشو. کیک رو از طرفی که خامه داره توی قالبی که حالا ژله اش بسته شده میذاریم ، به طوری که هر طرف به مقدار مساوی فضای خالی باشه. بعد هم دور تا دور کیک رو ژله نیم بند میریزیم تا فضای خالی اطراف کیک کاملا پر بشه. بعد هم توی یخچال میذاریم و وقتی کاملا بست مثل ژله از قالب درش میاریم. من قالب رو برگردوندم و با سشوار دورش گرفتم تا وقتی که ژله از قالب جدا شد.




کلمات کلیدی :کیک ها
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ۱٩ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
سالاد یونانی
 

درست نمیدونم که این اسم برای این سالاد درسته یا نه اما خوب من با این اسم میشناسمش. سالاد یونانی بسیار برای پیش غذا یا عصرونه مناسبه. اگر الویه دوست دارید ولی بخاطر سنگین بودن و چرب بودنش کمتر درست میکنید پیشنهاد میکنم این سالاد رو جایگزین کنید. مطمئنم میپسندید!

مواد لازم:

 

سیب زمینی پخته ..................................... 4 عدد متوسط

مرغ پخته و ریشه شده ............................... نصف یک سینه کامل

خیار شور خرد شده .................................. یک و نیم پیمانه

پیازچه خرد شده ...................................... یک و نیم پیمانه

شوید ....................................................5 قاشق شوید خشک یا یک پیمانه تازه

سیر ......................................................4 حبه

ماست چکیده ..........................................2 پیمانه (یا مخلوط ماست و سس مایونز)

نمک و فلفل ............................................. به میزان لازم

 

طرز تهیه:

همه مواد را مکعبی خورد کنید و با هم مخلوط کنید، سالاد شما آماده است!! چند نکته رو در نظر داشته باشید: از قسمت های سفید پیازچه استفاده کنید، سیر و شوید و پیازچه هرچی بیشتر بهتر ولی بازم بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید، من ترجبح میدم از سس مایونز استفاده نکنم تو این سالاد ولی شما اگه دوست دارین میتونید سس هم استفاده کنید، بهتره این سالاد رو یک روز قبل از زمانی که میخواهید مصرف کنید آماده کنید و در یخچال بذارید تا جا بیافته!

 




کلمات کلیدی :انواع سالاد
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ۱۸ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
کیک شکلاتی (با شکلات تلخ)
 

هر وقت کیک یا شیرینی و یا غذای جدیدی درست می کنم معمولا میبرمش خونه مادر همسر جان تا بقیه هم در شادی خوردنش شریک باشننیشخند

از اونجایی که بعضی از اقوام شکایت کرده بودن که ما کمتر در این شادیها شریک شدیم تصمیم گرفتم روز جمعه که همه دور هم جمعند با یک کیک شکلاتی از خجالتوشن در بیام. الته اینبار هم اون دسته از اقوام نبودن و قسمتشون نشد از اون کیک بخورن، چاره چیه، سرنوشت بازی های عجیبی با ما می کنه عینک

اولین بار بود کیک شکلاتی درست می کردم و باید بگم عالی شد. کلی دنبال دستورش تو سایتای ایارنی و خارجی گشتم اما هیچ کدوم به دلم نچسبید، بنابر این یک دستور ترکیبی از خودم در آوردم مژه. شما هم اگر کیک شکلاتی با مزه تلخ و بافت بسیار لطیف و کمی مرطوب داشته باشید دست بکار بشید و از روی این دستور کیکتون رو درست کنید.

 

 

 

مواد لازم

 

آرد ................................................ دو و نیم لیوان

شکر .............................................. 1 لیوان

تخم مرغ ......................................... 3 عدد

شکلات تلخ....................................... 200 گرم

آب جوش ........................................ یک لیوان

شیر............................................... نیم لیوان

پودر کاکائو .....................................4 قاشق سوپخوری

کره نرم.......................................... 100 گرم

روغن مایع ..................................... نیم لیوان

بیکینگ پودر ................................... 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین.................................... 1 قاشق چایخوری

وانیل ............................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آب جوش را به شکلات اضافه می کنیم تا شکلات ذوب بشه و میذاریم کنار تا کمی خنک بشه. کره، شکر و تخم مرغ  را حدودا 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد شیر و روغن مایع و وانیلرا اضافه کرده و باز هم می زنیم و بعد شکلات ذوب شده رو اضافه میکنیم بهش. آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، و پودر کاکائو را که قبلا مخلوط و الک کردیم داخل ترکیب شکلاتی میریزیم و با همزن دستی میزینم تا مخلوط شود. مواد کیک را داخل قالب 25 سانتی که آرد پاشی شده میریزیم و پهن میکنیم. کیک را در فری که از قبل با دمای 180 گرم شده قرار می دیهیم و حدودا 45 دقیقه با همان دما میپزیم، بعد با خلال دندان چک می کنیم اگر هنوز نپخته بود 10 دقیقه دیگه هم با دمای 170 می پزیم. میتونید این کیک را داغ داغ با بستنی بخورید یا اینکه بذارید خنک بشه و با چای یا قهوه داغ داغ بخورید.

داشت یادم میرفت بگم، برای تزئین روی کیک از شکلات سفید آب شده استفاده کردم

 

 




کلمات کلیدی :کیک ها
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
بیسکوئیت شکلات چیپسی
 

نه به اون وقتی که هفته ها طول میکشه مطلب آپ کنه و نه به این چند روزه که تند تند آپ می کنم!!بگذریم، طرفدارای شکلات دستاشون بالا ! البته دستای خودم بالا نیست چون اصلا اهل شکلات نیستم ولی چون همسر جان بسیوووور شکلات دوست داره امروز براش بیسکوئت با شکلات چیپسی درست کردم. خیلی راحت و خیلی خوشمزه است، شما هم امتحان کنید!

 

مواد لازم

 

آرد .........................................................120 گرم

شکلات چیپسی...................................... 150 گرم

تخم مرغ................................................. یک عدد

کره......................................................... 75 گرم

بیکینگ پودر............................................. یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو............................................... 2 قاشق سوپخوری

شکر ..................................................... 40 گرم

 

طرز تهیه

شکر، کره نرم شده، و تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا سبک بشه. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک می کنیم و داخل مخلوط تخم مرغی میریزیم و کمی هم میزنیم تا با هم ترکیب بشن و بعد شکلات چیپسی ها رو اضافه می کنیم. از مواد بیسکویت به اندازه یک قاشق چایخوری سرپر بر میداریم و روی سینی فر میذاریم، این کار رو ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه. بیسکویت ها رو با فاصله از هم تو سینی بچینید چون موقع پخت پهن میشن. تقریبا 20 دقیقه در درما 180 درجه طول میکشه تا بیسکوئیتای خوشمزه آماده بشن، البته شما باید قبل از اون هم چک کنید تا یک وقت نسوزن. با چای یا قهوه تلخ میل کنید، نوش جان!




کلمات کلیدی :بیسکویت
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
سالاد سیب زمینی توپی
 

این سالاد در عین سادگی و خوشمزگی بسیار به میز غذای شما جلوه می بخشه! وقت زیادی هم نمیبره و راحت آماده میشه.

 

مواد لازم

 

سیب زمینی ................................................ 4 عدد متوسط

ژامبون خورد شده .......................................... یک و نیم پیمانه

خیارشور ...................................................... یک پیمانه

سس مایونز .................................................. 1/2 پیمانه

سرکه .......................................................... مقداری

نمک و فلفل .................................................. مقداری

هویج، فلفل دلمه ای و کلم رنده شده ................ از هر کدام یک و نیم پیمانه


طرز تهیه:

سیب زمینی هار را میپزیم و رنده می کنیم و با ژامبون و خیار شور و سس مایونز مخلوط می کنیم، به مقدار تمایل سرکه و نمک و فلفل اضافه میکنیم و از مخلوط گلوله هایی به اندازه یک لیمو بر میداریم و دور تا دور گلوله ها را با کلم، هویج، یا فلفل دلمه ای رنده شده می پوشونیم. و سالاد ما آماده است لبخند




کلمات کلیدی :انواع سالاد
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
پیتزا ماکارونی
 

اولین بار یکی از همسایه هامون برام پیتزا ماکارونی آورد و بعد از اون شد یکی از غذاهای مورد علاقه من. شما هم اگر از ماکارونی خوشتون میاد و پیتزا هم دوست دارید پیشنهاد می کنم این غذا رو درست کنید. البته باید بگم خیلی هم طعم پیتزا نمیده ها، چون پنیرش کمه! شکلش بیشتر شبیه پیتزاش تا مزه اش! خوب، بریم سر اصل مطلب:

 

مواد لازم (برای دو نفر یا یک نفر شکمو! )

ماکارونی ................................................. 100 گرم

گوشت چرخ کرده ...................................... 100 گرم

فلفل دلمه ای .......................................... 50 گرم

قارچ ....................................................... 100 گرم

پیازداغ .................................................... 2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ.................................................. یک عدد

پنیر ورقه ای تست ..................................... در صورت تمایل 2 ورق

سس قرمز ............................................... به مقدار کافی

روغن و نمک و ادویه ................................... به مقدار کافی

 

طرز تهیه

 

ماکارونی رو تو آب در حال جوش بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بجوشه. گوشت، پیاز داغ، قارچ و فلفل دلمه را مثل مایه ماکارونی اماده کنید و فلفل و زردچوبه و نمک بزنید. تخم مرغ را کم با چنگال بزنید و ماکارونی آبکش شده رو بریزید توش هم بزنید تا کف بکنه. نمک و ادویه اش رو اندازه اضافه کنید. ته یک ظرف تفلون کمی روغن بریزید و مخلوط ماکارونی را کف ظرف بریزید و پهن کنید و بعد مخلوط گوشت رو روی اون بریزید و پنیر ورقه ای تکه شده را هم روی اون بریزید. در ظرف رو ببنید و بذارید 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزه. بعد از پخت سس گوجه میریزیم روش و نوش جان می کنیم

 




کلمات کلیدی :اسنک
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱