قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
نان کدو حلوایی
 

من هیچ وقت کدو حلوایی دوست نداشتم، یعنی تا جایی که یادم میاد تو دوران کودکی فقط یه بار خوردمش اونم به شکل ته دیگ که اصلا خوشم نمیومد، البته باید بگم همیشه از شکل کدو حلوایی ها خوشم میومده! به هر حال، به غیر از اون دفعه یادم نمیاد مامانم هیچ وقت از کدو به هیچ شکلی استفاده کرده باشه.

امسال وقتی این کدوهای خوشگل و خوشرنگ تو سبزی فروشی ها سر و کله شون پیدا شد در یک اقدام غافلگیرانه یکیشونو خریدم، بدون اینکه بدونم چکار می خوام بکنم باهاشنیشخند. بعد اومدم خونه و تصمیم گرفتم هرجور شده این کدو رو بخورم! یه کم از اونو تو فر گذاشتم و تنوری کردم ولی خیلی خوشم نیومد. وقتی داشتم دنبال یه دستور پخت می گشتم دستور پخت نان کدو حوایی رو از سایت سفره خونه پیدا کردم و دست به کار شدم.

مواد لازم:

کدو حلوایی پخته و پوره شده........................................250 گرم

آرد ......................................................................... 500 گرم

روغن مایع................................................................ 40 گرم یا یک چهارم پیمانه

شکر....................................................................... 70 گرم یا نصف پیمانه

پودر خمیر مایه.......................................................... 1 قاشق سوپخوری

آب یا شیر ............................................................... یک لیوان

رومال:

تحم مرغ ................................................................. یک عدد

آب ......................................................................... دو قاشق س

 

 

طرز تهیه:

یک قاشق از شکر را کنار میگذاریم و بقیه رو با کمی آب به کدو حلوایی اضافه می کنیم و میذاریم خوب بپزه و بعد پوره اش میکنیم و میذاریم خنک بشه.

شیر یا آب رو میذاریم روی شعله تا به درجه 40 برسه (انقدری داغ بشه که دست رو نسوزونه). یک قاشق شکری که کنار گذاشته بودیم رو به شیر اضافه می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی سطح شیر می پاشیم و ده دقیقه کنار میذاریم تا عمل کنه و پف کنه.

پوره کدو حلوایی رو با روغن و مایه خمیر عمل آوری شده مخلوط می کنیم و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. خمیر رو در کاسه ای آرد مال شده میذاریم و روش یه دستمال میندازیم و میذاریم تا حجمش دو برابر بشه (تقریبا یه ساعت).

خمیر رو داخل قالب میذاریم. هم میشه تو قالب لوف گذاشت و هم تو قالب کیک، اگر تو قالب کیک میذارید میتونید از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و کنار هم تو قالب می چینیم. بعد قالب رو جای گرمی میذاریم و روشو می پوشونیم و دوباره به مدت 45 دقیقه خمیرو  استراحت میدیم. قبل از اینکه قالب رو تو فری که با حرارت 200 درجه از قبل گرم  شده بذاریم با برس تخم مرغ رو که با آب رقیق شده روی خمیر میمالیم.

نان باید 20 دقیقه با همون دمای 200 درجه بپزه و بعدش دما رو 180 می کنیم و 20 دقیقه دیگه میپزیم. بعد یک خلال دندون داخل نون فرو میکنیم و اگر خمیر بهش نچسبید که نون پخته وگرنه یه کم دیگه داخل فر میذاریم.

نون رو روی توری فلزی بذارید تا خنک بشه، بعد هم از خوردنش لذت ببریدقلب

 

 

چند نکته:

1) اگه شما هم مثل من کم حوصله هستید میتونید برای کوتاهتر کردن زمان استراحت خمیر اونو تو فری که یه 5 دقیقه روشن کردید و بعد خاموش کردید بذارید! اینجوری به جای یه ساعت نیمساعت باید صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر بشه. البته مواظب باشه دمای فر نباید خیی داغ باشه.

2) می تونید مقدار کدو حلوایی رو بیشتر هم بکنید، مثلا 300 تا 350 گرم.

3) مواظب باشید که آرد زیادی به خمیر نزنید و خمیر رو اصطلاحا سنگین نکنید. بسته به آردی که مصرف می کنید ممکنه کمی بیشتر و یا کمی کمتر آرد لازم داشته باشید. مثلا من خودم 50 گرم کمتر آرد استفاده کردم

4)دما فر ها با هم اندکی متفاوته، مثلا در دستور اصلی دمای اولیه فر 210 درجه بود ولی من چون فرم بیشتر داغ میکنه روی 200 تنظیم کردم.

5) اگر قبل از اینکه نان کاما بپزه دیدید روش کاملا طلایی شده می تونید روشو با فویل بپوشونید تا هم روی نان نسوزه و هم کاملا پخته بشه.




کلمات کلیدی :انواع نان
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ آبان ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱