قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
کیک هندوانه ای برای شب یلدا
 

اینم یه ایده دیگه برای شب یلدا، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد

 

مواد لازم:

 

آرد ...................................................2 پیمانه

تخم مرغ ........................................... 3 عدد

روغن ................................................ 3/4 پیمانه

شکر ................................................. 3/4 پیمانه

وانیل .................................................1/8 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ........................................ 1 قاشق چایخوری

شکلات چیسی ................................... مقداری

رنگ سبز و قرمز خوراکی ........................ مقداری

 

طرز تهیه:

 

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزینم تا پف کنه و کرم رنگ بشه و روغن و شیر را بهش اضافه میکنیم. آرد را الک میکنیم و بیکینگ پودر را بهش اضافه کرده و داخل مخلوط تخم مرغ میریزیم و خوب به هم میزنیم. یک سوم مواد کیک رو سبز و دو سومشو قرمز می کنیم. از مواد سبز دور تا دور قالب میریزیم و بعد مایع قرمز رو  وسط قالب میریزیم. شکلات چیپسی ها رو آردمال میکنیم تا روی کیک بمونن و داخلش فرو نرن و سپس روی قسمت قرمز مواد کیک میریزیم. قالب رو در فری که از قبل با دمای 180 روشن شده و گرم شده حدودا 35 تا 40 دقیقه می پزیم. نوش جان




کلمات کلیدی :کیک ها، یلدا
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ٢٩ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
هندوانه شب یلدا
 

تا امروز جرات نکرده بودم دست به اینجور کارا بزنم ولی بلاخره موفق شدم یکی از هندونه هایی که برا شب یلدا گرفته بودیم رو تزین کنم، اونم اینجورییییییییییی

 

 

 

 

میدونم خیلی عالی نشده اما برای بار اول بد نبود از خود راضی




کلمات کلیدی :یلدا، تزئین هندوانه
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
لازانیا لقمه ای یا رولی
 

من لازانیا خیلی دوست دارم اما بخاطر اینکه سروش یه کم سخته برا مهمونی کمتر درست می کردم اما اینبار برای مهمونی تولدم لازانیا رو به صورت رولی درست کردم که خیلی خوب شد و به راحتی هم سرو شد.

 

 

مواد لازم

 

لازانیا نواری .................................... یک بسته

گوشت چرخ کرده .............................200 گرم

قارچ ..............................................300 گرم

پیازداغ ........................................... 2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای .................................. یک عدد کوچک

رب گوجه......................................... 3 تا 5 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده ........................... یک بسته حدودا 300 گرم

آرد.................................................. 2 قاشق غذاخوری

شیر ............................................... یک و نیم لیوان

کره ................................................25 گرم

 

طرز تهیه:

قارچ، گوشت، فلفل دلمه، پیازداغ رو مثل مایه ماکارونی آماده می کنیم و بهش رب و ادویه اضافه می کنیم. لازانیا رو طبق دستور روی بسته اش داخل آب جوش میریزیم و بعد آبکش می کنیم. مهمترین بخش لازانیا سس سفیده که بر ا درست کردنش اول آرد رو یه کم رو حرارت تفت میدیم و بعد کره رو اضافه می کنیم و شیر رو هم اضفه میکنیم و اونقدر روی حرارت هم میزنیم تا سس خودشو بگیره و کمی نمک و فلفل هم به سس میزینم.

لازانیاها رو تو یه ظرف جدا جدا از هم میچینیم و روی هر کدوم مقداری سس قرمز و سس سفیدی که آماده کردیم میریزیم.ابتدای هر یک از نوارهای لازانیا یکی دو قاشق از مواد گوشتی که آماده کردیم به علاوه مقداری پنیر میذاریم و رول می کنیم. رول ها رو کنار هم تو ظرف فر گذاشته و روشونو با بقیه سس سفید و پنیر پیتزا می پوشونیم. در صورت تمایل مقداری شیر (حدودا یک چهارم پیمانه) هم ته ظرف میریزیم و روی ظرف رو با فوبل می پوشونیم و در فر با حرارت 180 میذاریم تا تقریبا 20 دقیق بپزه. در آخر پخت میتونین فویل را بردارین تا روی لازانیا کمی برشته بشه. نوش جان

 

اینم از لازانیایی که کنار ساندویچ مرغ و سالاد سیب زمینی توپی تو مهمونی سرو شد

 




کلمات کلیدی :لازانیا رولی
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
ساندویچ مرغ مکزیکی
 

امسال برای شام تولدم سه تا غذای ساده و در عین حال خوشمزه درست کردم. یکیش ساندویچ مرغ بود.

دوتا غذای دیگه هم لازانیا و سالاد سیب زمینی توپی بود.

 

مواد لازم

 

 مرغ پخته شده خورد شده........................ 2 پیمانه

هویج رنده شده ...................................... 1 پیمانه

جعفری خورد شده  ................................. 2 قاشق غذاخوری

ذرت ...................................................... نصف یک کنسرو

سس مایونز ........................................... 3 تا 5 قاشق بسته به ذائقه

نان تست .............................................. به تعداد لازم

نمک، فلفل، سرکه................................... به میزان لازم

 

طرز تهیه

همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و روی نان تست ها میمالیم، همیــــــــــــــــن. نوش جــــــــــــان

 

 






کلمات کلیدی :انواع ساندویچ، انواع غذا با مرغ
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
کاپ کیک های رنگی
 

طرز تهیه این کاپ کیک های خوشگلو از وبلاگ کدبانو پیدا کردم و بسیاااااار از ایده اش خوشم اومد. خیلی قشنگ میشن و خیلی هم راحت درست میشن. طرز تهیه رو عینا از وبلاگ مرجان عزیز منتقل کردم اینجا.

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد


روغن مایع 2/1 لیوان


شیر 2/1 لیوان


وانیل 1 ق چ


شکر 2/1 لیوان


بیکینگ پودر 2/1 ق چ


آرد 3/2 1 لیوان


نمک 8/1 ق چ

...

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم. شیر و روغن رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم..فر رو هم همزمان روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم..

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کرده و توی مخلوط میریزیم . همین که مخلوط شد کفایت میکنه. زیاد هم نزنید.

مخلوط رو به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنیم.

با نوک خلال دندون توی رنگ میزنیم و هر کاسه رو به یه رنگ در میاریم. اگه رنگ ژله ای ویلتون دارید که همون یه دونه خلال دندون کفایت میکنه چون این مخلوط خیلی خوب رنگ میگیره.من قرمزو با زرد مخلوط کردم و نارنجی درست کردم.

قالبهامون رو چرب میکنیم. و با مواد رنگیمون توشونو تا دو سوم پر میکنیم.

با رنگ آبی شروع میکینم. توی هر کدوم یک قاشق از مخلوط آبی رنگ میریزیم. بعد رنگ سبز. ولی پخشش نمیکنیم. صافش هم نمیکنیم. مخلوطمون شل نیست پس کمی طول میکشه تا خودش پخش شه. ولی برای اینکار بهش کمک نمیکنیم!

به ترتیب بعد رنگ زرد و نارنجیو قرمز و میریزیم.البته با این مقدار مواد حدود ۸ تا کا پ کیک بهمون میده..من بعدش دوباره موادو اضافه کردم و سه برابرش کردم..

بعد توی فر به مدت ۲۰ دقیقه میذاریم تا بپزه...از فر که درش اوردیم کمی که خنک شد راحت از توی قالب در میان...یکم شیرینیش کمه اگر شیرین تر دوست دارن میزان شکرشو زیاد تر کنید....نوش جان

 




کلمات کلیدی :کاپ کیک
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱