قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
کوفته برنجی
 

این کوفته بسیار خوشمزه است و به جرات میتونم بگم یکی از بهترینهاست! دستورشو از خاله همسرم گرفتم پس به قول خارجیا the credit goes to her  نیشخند

اگر شما هم مثل من همیشه از درست کردن کوفته میترسیدید مخصوصا از وا رفتنش (!) دست بکار بشید و اینو درست کنید.

 

 

مواد لازم برای سه نفر

 

گوشت چرخ کرده ---------------------250 گرم

پیاز رنده شده--------------------------یک عدد بزرگ

برنج ------------------------------------2 و نیم پیمانه

سبزی معطر ------------------------- 5 قاشق یا بیشتر! (گشنیز جعفری ترخون شوید)

تخم مرغ ------------------------------ 1 عدد

پیازداغ ---------------------------------2 قاشق

گوجه ----------------------------------250 گرم

آب غوره ------------------------------ نصف لیوان

رب گوجه ---------------------------- 3 قاشق

آلو در صورت تمایل

نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برنج را نیم پز میکنیم و زنده بر میداریم، یعنی اینقدری میپزیم تا از سفتی در بیاد ولی از برنج آبکش شده معمولی هم سفت تر باشه. وقتی خنک شد با گوشت و پیاز رنده شده و سبزی و تخم مرغ و نمک و ادویه مخلوط میکنیم. حسابی با دست ورز میدیم تا چسبندگی خوبی پیدا کنه و وا نره. کوفته هایی به اندازه پرتقال درست کنید.اگه آلو دوست دارید میتونید وسط کوفته هاتون آلو یا حتی پیازداغ بریزید. داخل قابلمه ای که میخواید کوفته ها رو توش بپزید پیازداغ و گوجه ها که خرد شدن مخلوط میکنیم و با دو قاشق روغن کمی تقت میدیم. کوفته ها رو روی گوجه ها میچینیم. بهتره ظرفی انتخاب کنیم که وقتی همه کوفته ها رو گذاشتیم توش فضای خالی نداشته باشه و البته کوفته ها روی هم نباید قرار بگیرن و فقط یه ردیف توی قابلمه چیده میشه. رب و آبغوره رو (در صورت تمایل با یه قاشق چایخوری سماق) با یه لیوان آب مخلوط میکنیم و نمکش رو اندازه میکنیم و روی کوفته ها میریزیم و میذاریم رو حرارت بسیار کم تا بپزه. مطمئنم خوشتون میاد

 




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ٥ آبان ۱۳٩٢

نظرات ()

 




 
 
کیک کدو حلوایی
 

پاییز که میشه سر و کله این نارنجی های خوشگل تو میوه فروشی ها پیدا میشه! بنده به عنوان غذا اصلا طعم کدوحلوایی رو نمیتونم تحمل کنم اما این کیک واقعا بینظیره و با وجود داشتن مقدار زیادی کدو حلوایی اصلا بو یا طعمش رو نمیده!! در تعریفش بگم که اینقدر خوب و خوش طعمه که سه چهار بار متوالی درستش کردمممم.این عکسی که میبینید کیک سومیه نیشخند

 

 

اینم از دستور:

کدو حلوایی پخته و له شده -------------------------یک و نیم تا دو پیمانه

آرد ------------------------------------------------------- دو پیمانه سر پر

شکر ---------------------------------------------------- یک تا یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر -------------------------------------------- 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین ---------------------------------------- 1 قاشق چایخوری

شیر ---------------------------------------------------- سه چهارم پیمانه

گلاب --------------------------------------------------- یک چهارم پیمانه

تخم مرغ درشت ------------------------------------- سه عدد

روغن مایع -------------------------------------------- یک سوم پیمانه

زعفران آبکرده ---------------------------------------- سه تا چهار قاشق

گل محمدی (در صورت تمایل)---------------------- یک مشت بسته!

 

طرز تهیه:

اولین کار آماده کردن کدوحلواییه. کدوی پوست کنده و خورد شده رو تو یه قابلمه بریزید و خیلییییی کم آب توش بریزید، در حد ته استکان! بذارید خوب بپزه تا له بشه. بعد بذارید کنار تا خنک بشه. 

آرد رو با جوش و بکینگ پودر الک کنید. اگه نخواستید جوش بریزید دو ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنید.تخم مرغ ها رو با شکر مخلوط میکنیم و 5 دقیقه با هم زن میزنیم. اگر کیک خیلی شیرین دوست دارید و یا کدو حلواییتون شیرین نیست 1و5 پیمانه بریزید شکر رو، وگرنه همون یک پیمانه خوبه. شیرو گلاب و روغن و زعفرون و گل محمدی رو اضافه میکنیم 30 ثانیه با هم میزنیم دوباره. گل محمدی اگه استفاده می کنید خیلی پودر شده نباشه، تو کیک پیدا باشه جالب تره! آرد رو الک میکنیم تو مخلوطمون و با مفتول یا دور کند همزن خوب هم میزنیم تا گلوله ای باقی نمونه. البته زیادی هم نباید بزنیم وگرنه از پف کیک کم میشه. نهایتا کدوی له شده که آبش کشیده شده رو اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم.  قالب 25 سانت برای این کیک خوبه. کیک رو تو فر که از قبل رو 180 درجه گرمش کردیم میذاریم، یه چهل دقیقه با همین دما میپزیم بعد کمترش میکنیم، مثلا 165 تا خوب کیک پخته بشه. بخاط ر وجود کدو و بافت آبدارش اگه دمای فر رو پایین نیاریم ممکنه کیک بسوزه اما توش پخته نشه. حدودا بیست تا سی دقیقه هم با 160 درجه میپزیم. بعد با خلال دندون امتحان میکنیم، اگه تو کیک فرو کردیم و تمیز اومد بیرون کیک آماده است، وگرنه بازم احتیاج به پختن داره.

کیک بافت خوبی داره، اگه کیک میوه درست کرده باشید میدونید که بخاطر آب موجود در میوه کیک به خشکی کیک های دیگه نمیشه و همین متفاوتش میکنه. 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید! میتونید عکس کیک هاتونو یا سایر چیزهایی که با دستورای من درست میکنید برام ایمیل کنید تا همینجا منتشر کنم به نام خودتون. با این ایمیل با من در تماس باشید:  

medusa1835@gmail.com




کلمات کلیدی :کیک ها
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ٥ آبان ۱۳٩٢

نظرات ()

 




 
 
ما اومدیــــــــــــــــــــــــم دوباره!
 

سلام

خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود، بخاطر مشغله زیاد خیلی وقته نتونستم بیام اما نظرات پر مهر شما و همینطور درخواست بعضی دوستان و آشنایان (از جمله دختر خاله عزیزممم فاطمه جان) باعث شد دست به قلم (البته دست به کیبورد !!) بشم و دوباره پست بذارم اینجا، به زودی منتظر چندتا دستور جدید باشید قلب




کلمات کلیدی :
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ٥ آبان ۱۳٩٢

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱