قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
بیسکوئیت شکلات چیپسی
 

نه به اون وقتی که هفته ها طول میکشه مطلب آپ کنه و نه به این چند روزه که تند تند آپ می کنم!!بگذریم، طرفدارای شکلات دستاشون بالا ! البته دستای خودم بالا نیست چون اصلا اهل شکلات نیستم ولی چون همسر جان بسیوووور شکلات دوست داره امروز براش بیسکوئت با شکلات چیپسی درست کردم. خیلی راحت و خیلی خوشمزه است، شما هم امتحان کنید!

 

مواد لازم

 

آرد .........................................................120 گرم

شکلات چیپسی...................................... 150 گرم

تخم مرغ................................................. یک عدد

کره......................................................... 75 گرم

بیکینگ پودر............................................. یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو............................................... 2 قاشق سوپخوری

شکر ..................................................... 40 گرم

 

طرز تهیه

شکر، کره نرم شده، و تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا سبک بشه. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک می کنیم و داخل مخلوط تخم مرغی میریزیم و کمی هم میزنیم تا با هم ترکیب بشن و بعد شکلات چیپسی ها رو اضافه می کنیم. از مواد بیسکویت به اندازه یک قاشق چایخوری سرپر بر میداریم و روی سینی فر میذاریم، این کار رو ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه. بیسکویت ها رو با فاصله از هم تو سینی بچینید چون موقع پخت پهن میشن. تقریبا 20 دقیقه در درما 180 درجه طول میکشه تا بیسکوئیتای خوشمزه آماده بشن، البته شما باید قبل از اون هم چک کنید تا یک وقت نسوزن. با چای یا قهوه تلخ میل کنید، نوش جان!




کلمات کلیدی :بیسکویت
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
سالاد سیب زمینی توپی
 

این سالاد در عین سادگی و خوشمزگی بسیار به میز غذای شما جلوه می بخشه! وقت زیادی هم نمیبره و راحت آماده میشه.

 

مواد لازم

 

سیب زمینی ................................................ 4 عدد متوسط

ژامبون خورد شده .......................................... یک و نیم پیمانه

خیارشور ...................................................... یک پیمانه

سس مایونز .................................................. 1/2 پیمانه

سرکه .......................................................... مقداری

نمک و فلفل .................................................. مقداری

هویج، فلفل دلمه ای و کلم رنده شده ................ از هر کدام یک و نیم پیمانه


طرز تهیه:

سیب زمینی هار را میپزیم و رنده می کنیم و با ژامبون و خیار شور و سس مایونز مخلوط می کنیم، به مقدار تمایل سرکه و نمک و فلفل اضافه میکنیم و از مخلوط گلوله هایی به اندازه یک لیمو بر میداریم و دور تا دور گلوله ها را با کلم، هویج، یا فلفل دلمه ای رنده شده می پوشونیم. و سالاد ما آماده است لبخند




کلمات کلیدی :انواع سالاد
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
پیتزا ماکارونی
 

اولین بار یکی از همسایه هامون برام پیتزا ماکارونی آورد و بعد از اون شد یکی از غذاهای مورد علاقه من. شما هم اگر از ماکارونی خوشتون میاد و پیتزا هم دوست دارید پیشنهاد می کنم این غذا رو درست کنید. البته باید بگم خیلی هم طعم پیتزا نمیده ها، چون پنیرش کمه! شکلش بیشتر شبیه پیتزاش تا مزه اش! خوب، بریم سر اصل مطلب:

 

مواد لازم (برای دو نفر یا یک نفر شکمو! )

ماکارونی ................................................. 100 گرم

گوشت چرخ کرده ...................................... 100 گرم

فلفل دلمه ای .......................................... 50 گرم

قارچ ....................................................... 100 گرم

پیازداغ .................................................... 2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ.................................................. یک عدد

پنیر ورقه ای تست ..................................... در صورت تمایل 2 ورق

سس قرمز ............................................... به مقدار کافی

روغن و نمک و ادویه ................................... به مقدار کافی

 

طرز تهیه

 

ماکارونی رو تو آب در حال جوش بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بجوشه. گوشت، پیاز داغ، قارچ و فلفل دلمه را مثل مایه ماکارونی اماده کنید و فلفل و زردچوبه و نمک بزنید. تخم مرغ را کم با چنگال بزنید و ماکارونی آبکش شده رو بریزید توش هم بزنید تا کف بکنه. نمک و ادویه اش رو اندازه اضافه کنید. ته یک ظرف تفلون کمی روغن بریزید و مخلوط ماکارونی را کف ظرف بریزید و پهن کنید و بعد مخلوط گوشت رو روی اون بریزید و پنیر ورقه ای تکه شده را هم روی اون بریزید. در ظرف رو ببنید و بذارید 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزه. بعد از پخت سس گوجه میریزیم روش و نوش جان می کنیم

 




کلمات کلیدی :اسنک
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ
 

امروز 5 ساعت کارم بود این بیسکویت ها رو درست کنم و تزیین کنم. هرچند خیلی خسته شدم اما خیلی هم خوشم اومد از این کار، برخلاف چیزی که فکر میکردم سخت نبود، فقط وقت گیر بود. 

 

  اینم از دستور بیسکویتها و تزیین آیسینگ که از مامی سایت یاد گرفتم.

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت

 

آرد ................................................350 گرم

تخم مرغ ........................................ یک عدد

کره نرم ............................................... 150 گرم

پودر قند ......................................... 100 گرم

بیکینگ پودر..................................... 1/2 قاشق چایخوری

وانیل و نمک .................................... کمی

 

طرز تهیه:

کره، پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط می کنیم و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که الک شده اند به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم و کمی ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد. حدودا 20 تا 30 دقیقه خمیر را در کیسه نایلونی در یخچال استراحت میدیم و بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر باز میکنیم و قالب میزینم و در سینی فر میچینیم. بیسکویت ها را کمی با فاصله در سینی بذارید و در فر از قبل گرم شده 15دقیقه با حرارت 180 درجه بپزید. از دقیقه 10 به بعد بیسکوئیت ها رو چک کنید تا اگر پختند زیادی حرارت نبینند. بیسکوئیت ها رو کنار میذاریم تا خنک بشن و برای تزیین با رویال آیسینگ آماده بشن!

 

مواد لازم برای آیسینگ

سفیده تخ مرغ ...............................یک عدد

پودر قند ......................................... 75 گرم

پودر تارتار.......................................1/8 قاشق چایخوری (نباشه هم عیب نداره)

رنگ های خوراکی ........................... به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

سفیده تخم مرغ  و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا سفت بشه و بعد پودر قند را اضافه میکنیم، و آیسینگ ما آماده است!! اگر تارتار نداشتید اصلا نگران نباشید چون بدون اون هم میتونید رویال آیسینگ درست کنید. تارتار برای اینه که پف سفیده نخوابه و اگه شما کاملا سفیده رو بزنید تا سفت بشه حتی بدون تارتار هم مشکلی پیش نمیاد. با استفاده از رنگ های خوراکی آیسینگ را به رنگ های مختلف در میاریم و درون قیف ها پلاستیکی میریزیم و تهشو می پیچونیم تا هوا داخل نشه چون آیسینگ در مجاورت هوا خشک میشه. بیسکوئیت ها رو با استفاده از آیسینگ های رنگی تزیین می کنیم و بعد از 3 تا 4 ساعت آیسینگ ها کاملا خشک میشن و بیسکوئیت های تزیین شده ؟آماده خوردن هستن و حاصل زحمت چندین ساعته شما در عرض چند دقیقه خورده میشهنگران

چند تا نکته در مورد آیسینگ هست که باید یاد آوری کنم. اگر برای روکش کردن صاف و یکدست بیسکویت می خواهید از آیسینگ روان استفاده کنید باید در مرحله هم زدن قبل از اینکه سفیده کاملا سفت بشه پودر قند را اضافه کنیم. اگر هم بخواهیم آیسینگ سفت تری داشته باشیم که مناسب تزئینات خطی و نقطه ای باشه کاملا سفیده رو میزینم تا سفت بشه بعد پودر قند را اضافه می کنیم و می تونیم پودر قند رو تا 100 گرم هم بریزیم، اینجوری آیسینگ سفت تر میشه و کمتر پخش میشه.

 

 

 

 




کلمات کلیدی :بیسکویت، رویال آیسینگ
 
  نوشته شده توسط م در چهارشنبه ٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
کیک هندوانه ای برای شب یلدا
 

اینم یه ایده دیگه برای شب یلدا، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد

 

مواد لازم:

 

آرد ...................................................2 پیمانه

تخم مرغ ........................................... 3 عدد

روغن ................................................ 3/4 پیمانه

شکر ................................................. 3/4 پیمانه

وانیل .................................................1/8 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ........................................ 1 قاشق چایخوری

شکلات چیسی ................................... مقداری

رنگ سبز و قرمز خوراکی ........................ مقداری

 

طرز تهیه:

 

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزینم تا پف کنه و کرم رنگ بشه و روغن و شیر را بهش اضافه میکنیم. آرد را الک میکنیم و بیکینگ پودر را بهش اضافه کرده و داخل مخلوط تخم مرغ میریزیم و خوب به هم میزنیم. یک سوم مواد کیک رو سبز و دو سومشو قرمز می کنیم. از مواد سبز دور تا دور قالب میریزیم و بعد مایع قرمز رو  وسط قالب میریزیم. شکلات چیپسی ها رو آردمال میکنیم تا روی کیک بمونن و داخلش فرو نرن و سپس روی قسمت قرمز مواد کیک میریزیم. قالب رو در فری که از قبل با دمای 180 روشن شده و گرم شده حدودا 35 تا 40 دقیقه می پزیم. نوش جان




کلمات کلیدی :کیک ها، یلدا
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ٢٩ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
هندوانه شب یلدا
 

تا امروز جرات نکرده بودم دست به اینجور کارا بزنم ولی بلاخره موفق شدم یکی از هندونه هایی که برا شب یلدا گرفته بودیم رو تزین کنم، اونم اینجورییییییییییی

 

 

 

 

میدونم خیلی عالی نشده اما برای بار اول بد نبود از خود راضی




کلمات کلیدی :یلدا، تزئین هندوانه
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
لازانیا لقمه ای یا رولی
 

من لازانیا خیلی دوست دارم اما بخاطر اینکه سروش یه کم سخته برا مهمونی کمتر درست می کردم اما اینبار برای مهمونی تولدم لازانیا رو به صورت رولی درست کردم که خیلی خوب شد و به راحتی هم سرو شد.

 

 

مواد لازم

 

لازانیا نواری .................................... یک بسته

گوشت چرخ کرده .............................200 گرم

قارچ ..............................................300 گرم

پیازداغ ........................................... 2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای .................................. یک عدد کوچک

رب گوجه......................................... 3 تا 5 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده ........................... یک بسته حدودا 300 گرم

آرد.................................................. 2 قاشق غذاخوری

شیر ............................................... یک و نیم لیوان

کره ................................................25 گرم

 

طرز تهیه:

قارچ، گوشت، فلفل دلمه، پیازداغ رو مثل مایه ماکارونی آماده می کنیم و بهش رب و ادویه اضافه می کنیم. لازانیا رو طبق دستور روی بسته اش داخل آب جوش میریزیم و بعد آبکش می کنیم. مهمترین بخش لازانیا سس سفیده که بر ا درست کردنش اول آرد رو یه کم رو حرارت تفت میدیم و بعد کره رو اضافه می کنیم و شیر رو هم اضفه میکنیم و اونقدر روی حرارت هم میزنیم تا سس خودشو بگیره و کمی نمک و فلفل هم به سس میزینم.

لازانیاها رو تو یه ظرف جدا جدا از هم میچینیم و روی هر کدوم مقداری سس قرمز و سس سفیدی که آماده کردیم میریزیم.ابتدای هر یک از نوارهای لازانیا یکی دو قاشق از مواد گوشتی که آماده کردیم به علاوه مقداری پنیر میذاریم و رول می کنیم. رول ها رو کنار هم تو ظرف فر گذاشته و روشونو با بقیه سس سفید و پنیر پیتزا می پوشونیم. در صورت تمایل مقداری شیر (حدودا یک چهارم پیمانه) هم ته ظرف میریزیم و روی ظرف رو با فوبل می پوشونیم و در فر با حرارت 180 میذاریم تا تقریبا 20 دقیق بپزه. در آخر پخت میتونین فویل را بردارین تا روی لازانیا کمی برشته بشه. نوش جان

 

اینم از لازانیایی که کنار ساندویچ مرغ و سالاد سیب زمینی توپی تو مهمونی سرو شد

 




کلمات کلیدی :لازانیا رولی
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
ساندویچ مرغ مکزیکی
 

امسال برای شام تولدم سه تا غذای ساده و در عین حال خوشمزه درست کردم. یکیش ساندویچ مرغ بود.

دوتا غذای دیگه هم لازانیا و سالاد سیب زمینی توپی بود.

 

مواد لازم

 

 مرغ پخته شده خورد شده........................ 2 پیمانه

هویج رنده شده ...................................... 1 پیمانه

جعفری خورد شده  ................................. 2 قاشق غذاخوری

ذرت ...................................................... نصف یک کنسرو

سس مایونز ........................................... 3 تا 5 قاشق بسته به ذائقه

نان تست .............................................. به تعداد لازم

نمک، فلفل، سرکه................................... به میزان لازم

 

طرز تهیه

همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و روی نان تست ها میمالیم، همیــــــــــــــــن. نوش جــــــــــــان

 

 






کلمات کلیدی :انواع ساندویچ، انواع غذا با مرغ
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
کاپ کیک های رنگی
 

طرز تهیه این کاپ کیک های خوشگلو از وبلاگ کدبانو پیدا کردم و بسیاااااار از ایده اش خوشم اومد. خیلی قشنگ میشن و خیلی هم راحت درست میشن. طرز تهیه رو عینا از وبلاگ مرجان عزیز منتقل کردم اینجا.

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد


روغن مایع 2/1 لیوان


شیر 2/1 لیوان


وانیل 1 ق چ


شکر 2/1 لیوان


بیکینگ پودر 2/1 ق چ


آرد 3/2 1 لیوان


نمک 8/1 ق چ

...

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم. شیر و روغن رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم..فر رو هم همزمان روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم..

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کرده و توی مخلوط میریزیم . همین که مخلوط شد کفایت میکنه. زیاد هم نزنید.

مخلوط رو به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنیم.

با نوک خلال دندون توی رنگ میزنیم و هر کاسه رو به یه رنگ در میاریم. اگه رنگ ژله ای ویلتون دارید که همون یه دونه خلال دندون کفایت میکنه چون این مخلوط خیلی خوب رنگ میگیره.من قرمزو با زرد مخلوط کردم و نارنجی درست کردم.

قالبهامون رو چرب میکنیم. و با مواد رنگیمون توشونو تا دو سوم پر میکنیم.

با رنگ آبی شروع میکینم. توی هر کدوم یک قاشق از مخلوط آبی رنگ میریزیم. بعد رنگ سبز. ولی پخشش نمیکنیم. صافش هم نمیکنیم. مخلوطمون شل نیست پس کمی طول میکشه تا خودش پخش شه. ولی برای اینکار بهش کمک نمیکنیم!

به ترتیب بعد رنگ زرد و نارنجیو قرمز و میریزیم.البته با این مقدار مواد حدود ۸ تا کا پ کیک بهمون میده..من بعدش دوباره موادو اضافه کردم و سه برابرش کردم..

بعد توی فر به مدت ۲۰ دقیقه میذاریم تا بپزه...از فر که درش اوردیم کمی که خنک شد راحت از توی قالب در میان...یکم شیرینیش کمه اگر شیرین تر دوست دارن میزان شکرشو زیاد تر کنید....نوش جان

 




کلمات کلیدی :کاپ کیک
 
  نوشته شده توسط م در دوشنبه ٢۸ آذر ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
نان کدو حلوایی
 

من هیچ وقت کدو حلوایی دوست نداشتم، یعنی تا جایی که یادم میاد تو دوران کودکی فقط یه بار خوردمش اونم به شکل ته دیگ که اصلا خوشم نمیومد، البته باید بگم همیشه از شکل کدو حلوایی ها خوشم میومده! به هر حال، به غیر از اون دفعه یادم نمیاد مامانم هیچ وقت از کدو به هیچ شکلی استفاده کرده باشه.

امسال وقتی این کدوهای خوشگل و خوشرنگ تو سبزی فروشی ها سر و کله شون پیدا شد در یک اقدام غافلگیرانه یکیشونو خریدم، بدون اینکه بدونم چکار می خوام بکنم باهاشنیشخند. بعد اومدم خونه و تصمیم گرفتم هرجور شده این کدو رو بخورم! یه کم از اونو تو فر گذاشتم و تنوری کردم ولی خیلی خوشم نیومد. وقتی داشتم دنبال یه دستور پخت می گشتم دستور پخت نان کدو حوایی رو از سایت سفره خونه پیدا کردم و دست به کار شدم.

مواد لازم:

کدو حلوایی پخته و پوره شده........................................250 گرم

آرد ......................................................................... 500 گرم

روغن مایع................................................................ 40 گرم یا یک چهارم پیمانه

شکر....................................................................... 70 گرم یا نصف پیمانه

پودر خمیر مایه.......................................................... 1 قاشق سوپخوری

آب یا شیر ............................................................... یک لیوان

رومال:

تحم مرغ ................................................................. یک عدد

آب ......................................................................... دو قاشق س

 

 

طرز تهیه:

یک قاشق از شکر را کنار میگذاریم و بقیه رو با کمی آب به کدو حلوایی اضافه می کنیم و میذاریم خوب بپزه و بعد پوره اش میکنیم و میذاریم خنک بشه.

شیر یا آب رو میذاریم روی شعله تا به درجه 40 برسه (انقدری داغ بشه که دست رو نسوزونه). یک قاشق شکری که کنار گذاشته بودیم رو به شیر اضافه می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی سطح شیر می پاشیم و ده دقیقه کنار میذاریم تا عمل کنه و پف کنه.

پوره کدو حلوایی رو با روغن و مایه خمیر عمل آوری شده مخلوط می کنیم و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. خمیر رو در کاسه ای آرد مال شده میذاریم و روش یه دستمال میندازیم و میذاریم تا حجمش دو برابر بشه (تقریبا یه ساعت).

خمیر رو داخل قالب میذاریم. هم میشه تو قالب لوف گذاشت و هم تو قالب کیک، اگر تو قالب کیک میذارید میتونید از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و کنار هم تو قالب می چینیم. بعد قالب رو جای گرمی میذاریم و روشو می پوشونیم و دوباره به مدت 45 دقیقه خمیرو  استراحت میدیم. قبل از اینکه قالب رو تو فری که با حرارت 200 درجه از قبل گرم  شده بذاریم با برس تخم مرغ رو که با آب رقیق شده روی خمیر میمالیم.

نان باید 20 دقیقه با همون دمای 200 درجه بپزه و بعدش دما رو 180 می کنیم و 20 دقیقه دیگه میپزیم. بعد یک خلال دندون داخل نون فرو میکنیم و اگر خمیر بهش نچسبید که نون پخته وگرنه یه کم دیگه داخل فر میذاریم.

نون رو روی توری فلزی بذارید تا خنک بشه، بعد هم از خوردنش لذت ببریدقلب

 

 

چند نکته:

1) اگه شما هم مثل من کم حوصله هستید میتونید برای کوتاهتر کردن زمان استراحت خمیر اونو تو فری که یه 5 دقیقه روشن کردید و بعد خاموش کردید بذارید! اینجوری به جای یه ساعت نیمساعت باید صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر بشه. البته مواظب باشه دمای فر نباید خیی داغ باشه.

2) می تونید مقدار کدو حلوایی رو بیشتر هم بکنید، مثلا 300 تا 350 گرم.

3) مواظب باشید که آرد زیادی به خمیر نزنید و خمیر رو اصطلاحا سنگین نکنید. بسته به آردی که مصرف می کنید ممکنه کمی بیشتر و یا کمی کمتر آرد لازم داشته باشید. مثلا من خودم 50 گرم کمتر آرد استفاده کردم

4)دما فر ها با هم اندکی متفاوته، مثلا در دستور اصلی دمای اولیه فر 210 درجه بود ولی من چون فرم بیشتر داغ میکنه روی 200 تنظیم کردم.

5) اگر قبل از اینکه نان کاما بپزه دیدید روش کاملا طلایی شده می تونید روشو با فویل بپوشونید تا هم روی نان نسوزه و هم کاملا پخته بشه.




کلمات کلیدی :انواع نان
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ آبان ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
طرز تهیه پنیر با ماست!
 

راستش یه پاکت شیر داشتیم تو یخچال که تاریخ مصرفش یکی دو روزی گذشته بود. بر خلاف دفعات گذشته قبل از اینکه بریزم دور گفتم بذار بجوشونمش و اگه خراب نشده بود باهاش پنیر درست کنم. شیر رو گذاشتم رو گاز و وقتی بریده نشد فهمیدم خراب نیست. رفتم دنبال قرص پنیر گشتم اما پیدا نکردم. خلااااااااااااااصه دست به دامان اینترنت شدم تا ببینم میشه با چیزی غیر از قرص پنیر درست کنم یا نه. طرز تهیه پنیر با ماست رو تو سایت تبیان دیدم و دست به کار شدم. واقعا خیلییییییی خوب شد و از پنیر درست کردن با قرص راحت تر بود.

 

مواد لازم

شیر .................................................... یک لیتر

ماست ................................................. 5 تا 6 قاشق ماست

 

طرز تهیه:

بعد از اینکه شیربه جوش آمد شعله رو کم می کنیم و ماست رو بهش اضافه می کنیم و چند دقیقه هم میزنیم تا شیر حالت بریده پیدا کنه. بعد تو پارچه مخصوص پنیر میریزیم و روش یه ظرف سنگین میذاریم تا آبش بیرون بره. بعد پنیر رو برش میزنیم و داخل آب نمک نگهداری می کنیم.




کلمات کلیدی :پنیر
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ۳٠ امرداد ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
ژله خرده شیشه یا Broken Glass Jelly
 

این ژله یه دسر بسیار زیبا برای مهمونیاتون می تونه باشه. خیلی هم سخت نیست فقط حوصله می خواد یه کم.

 

مواد لازم:

 

ژله از رنگ های مختلف ......................... به مقدار تمایل

ژله آلوئه ورا.......................................... یک یا دو بسته (برای هر سه بسته پودر ژله رنگی باید یه بسته آلوئه ورا استفاده کنید)

بستنی وانیلی ....................................  2 تا 3 قاشق سوپخوری

شیر................................................... نیم تا یک پیمانه

 

طرز تهیه:

ژله های رنگی رو تو ظرف های مستطیلی درست کنید. بهتره با نیم لیوان آب کمتری در تهیه ژله ها به کار ببرید تا ژله ها سفت  تر بشن. وقتی ژله ها آماده و خوب سفت شدن از قالب درشون میاریم و به صورت مکعبی برش میزنیم. باید ظرفی که ژله رو توش بر می گردونیم رو از قبل خیس کنیم تا بهش نچسبه. مکعب های رنگی ژله رو با هم قاطی می کنیم و تو قالب اصلی می ریزیم.

برای آماده کردم ژله پایه باید پودر آلوئه ورا رو تو یک لیوان آب جوش حل کنیم به نیم لیوان شیر و دو سه قاشق بستنی آب شده بهش اضافه کنیم. وقتی خوب خنک شد  ژله پایه رو روی خورده  ژله های تو قالب می ریزیم و میذاریم تو یخچال تا کاملا ببنده.

اینم از نتیجه کار

 

 

 

 

 

 




کلمات کلیدی :دسر ها
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٥ امرداد ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
ته چین
 

 

خیلی وقت بود می خواستم طرز پخت ته چین رو اینجا بذارم اما یادم می رفت. ممنونم از الینا جون که یادآوری کرد. این غذا اگر چه یه کم وقت گیره ولی به طعم عالیش میارزه که براش وقت بذارید. امیدوارم خوشتون بیاد!

 




مواد لازم (برای 4 نفر)

 

مرغ ........................................... 1 کیلو ( تقریبا یه ران و نصف سینه)

برنج ........................................... 3 پیمانه

ماست .......................................... یک و نیم پیمانه

تخم مرغ ...................................... 4 عدد

زرشک ........................................ در صورت تمایل

نمک فلفل دارچین زعفران..................  به میزان لازم

 

اول برنج رو بشورید و خیس کنید. بعد مرغ رو با یه پباز کوچک و کمی نمک و ادویه بذارید خوب بپزه و ته قابلمه یه کم آبش بمونه. مرغ رو ریشه ریشه کنید و آب باقی مانده رو کنار بذارید چون بعدا ازش استفاده میشه. برنج رو هم تو آب در حال جوش بریزید تا نیم پز بشه. برنج رو باید یه کم زودتر از حدی که برای برنج آبکش معمولی میذارین بپزه بردارید، یا به قول قدیمی ها یه کم برنج رو زنده تر بر دارید تا تو ته چین خیلی وا نره! تا برنجتون آماده میشه ماست رو با تخم مرغ ها و نمک و فلفل و دارچین و زعفران آب کرده مخلوط کنین و مرغ ها رو توی مخلوط ماست و تخم مرغ بریزین. بعد با یه کفگیر سوراخ دار مرغ ها رو بیرون بیارید. می تونین بجای استفاده از کفگیر همه مواد رو بریزید تو یه آبکش تا مرغ از مایه ماستی جدا بشه. هدف فقط اینه که تیکه های مرغ مزه ماست و تخم مرغ رو به خودشون بگیرن به به برنج بعدا بچسبن. برنج رو بعد از آبکش کردن میریزیم تو مایه ماستی که از مرغ ها جدا کردیم و خوب مخلوط می کنیم. اگه مخلوط سفت بود یه تخم مرغ اضافه کنید. ته قابلمه ای که توش می خواهیم ته چین درست کنیم رو روغن میریزیم طوری که ته قابلمه کاملا روغن جمع بشه. روغن که یه خورده داغ شد از مخلوط برنج به اندازه ای که کف قابلمه رو بپوشونه میریزیم توش و روش رو با قاشق صاف میکنیم. بعد  مرغ ها رو میریزم روی برنج تو قابلمه و اگه دوست داشته باشین یه کم زرشک شسته شده هم لا به لای مرغ ها میریزیم. روی مرغ ها رو هم با قاشق صاف میکنیم و نهایتا برنج باقیمونده رو میریزیم روز مرغ ها تا روشونن خوب پوشونده بشه. بعد هم با قاشق روی برنج رو صاف می کنیم و یه کم هم فشار میدیم تا به هم بچسبه. زیر قابلمه رو بسیارکم میکنیم و ته چین رو دم میکنیم. حدودا یک ساعت تا یک ساعت و نیم باید بپزه. در اواسط پخت می تونید آب مرغی که نگه داشته بودید رو بریزید رو برنج تا خوشمزه تر بشه. یه کم هم روغن دور تا دور برنج بریزید تا دو ته چین هم مثل ته دیگش طلایی بشه. نوش جان!

 

چند نکته:

- این غذا رو میشه با گوشت قرمز هم درست کرد. با گوشت قلقلی هم میشه درست کرد. اصلا میشه از ترکیب اینا استفاده کرد. من همشو امتحان کردم ولی هرچی میگردم همه عکسارو  پیدا نمی کنم. هر وقت پیدا کنم همشو  میذارم!

- اگر مقدار ماست زیاد بشه رنگ ته چین خیلی قشنگ نمیشه. ماست اگه سفت و ترش باشه خیلی بهتره ولی من با همه جور ماستی درست کردم هههههه

بعضی ها خیلی تخم مرغ بیشتری استفاده  میکنن و حتی زرده تخم مرغ جداگانه میزنن به ته چین ولی من معمولا تخم مرغ کمتر استفاده میکنم و به نظرم در طعمش هیچ تفائتی نمیکنه و در عوض غذای کم کلسترول تری میشه. تو همین دستور هم میشه اول سه تا تخم مرغ استفاده کرد و اگر مخلوط سفت شد بعدا یکی دیگه اضافه کرد.

- اگر از زرشک استفاده می کنیم (که پیشنهاد می کنم حتما اینکارو بکنید) می تونید یه قاشق شکرهم روز زرشک ها بریزید. اینطوری طعم بهتری میگیره.

- برای تزیین ته چین من از ماست چکیده استفاده کردم!

- برای ته چین دو طبقه از یه قابلمه بزرگ و یک قابلمه کوچک استفاده کنید. برای مهمونی خیلی جلوه به میز غذاتون میده!

 

 

 

 

 





کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
کباب مرغ
 

 

مواد لازم (برای دو یا سه نفر)

گوشت مرغ بودن استخوان .............................................. نیم کیلو (تقریبا نصف یک سینه مرغ)

پیاز ....................................................................... دو عدد متوسط

نمک فلفل زعفران..................................................... .. به میزان لازم

آبلیمو ..................................................................... به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن ............................................... به میزان لازم

 

گوشت مرغ (بدون پوست)  رو همراه با پیاز چرخ می کنیم و بهش نمک و فلفل و زعفران آب کرده میزنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم میگذاریم تو یخچال تا نیم ساعت اونجا بمونه.  از مواد گوشت گلوله هایی به اندازه پرتقال کوپک بر میداریم و به شکل کباب درش میاریم و تو روغن سرخ می کنیم. به همین راحتی  یه غذای خوشمزه درست میشه !!

چند نکته:

من و همسرم این کباب رو با سماق می خوریم که خیلی خوشمزه تر میشه!

اگه از مخلوط ران و سینه استفاده کنید کباب نرم تر میشه ولی من خودم معمولا فقط با سینه درست میکنم.

اگه خواستین کباب ترد تر بشه یه پیاز دیگه اضافه کنید.




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
ژله رنگین کمان
 

دستور این ژله رو یکی از دوستای خوبم که اسمش افسانه اس اولین بار بهم یاد داد. شما هم درست کنین، یه کم وقت میبره اما خیلی خوشگل میشه قلب

 

 

مواد لازم

پودر ژله ........................................................ ۴ طعم، از هر طعم ٢ بسته

بستنی وانیلی ............................................... حدودا ۴ قاشق سوپخوری

 

١.۵ بسته از یکی از طعم های ژله رو طبق دستور جعبه درست میکنیم و میریزیم تو قالب میذاریم تو یخچال تا ببنده. وقتی بست یک دوم باقی مانده رو هم با آب مخلوط کرده ویه قاشق بستنی میریزیم توش و خوب که مخلوط شد میریزیم روی لایه اول و میذاریم تو یخچال تا ببنده. طعم بعدی ژله هم به همین ترتیب، اول یک و نیم بسته اش رودرست میکنیم و میریزیم رو لایه بسته شده ژله مون. بعد مثل قبل نصف باقی مونده از بسته رو همراه با بستنی آماده می کنیم. بهتره حداقل چهار طعم ژله داشته باشیم و تا تموم شدن همه ژله ها این کار رو ادامه میدیم. هر چی تعداد رنگ ها و طعم ها بیشتر باشه بهتر و خوشگل تر میشه و البته سخت تر! سوالی بود حتما بپرسین :))




کلمات کلیدی :دسر ها
 
  نوشته شده توسط م در چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
<< مطالب جدیدتر ........................ مطالب قدیمی‌تر >>

 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱