قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
ته چین
 

 

خیلی وقت بود می خواستم طرز پخت ته چین رو اینجا بذارم اما یادم می رفت. ممنونم از الینا جون که یادآوری کرد. این غذا اگر چه یه کم وقت گیره ولی به طعم عالیش میارزه که براش وقت بذارید. امیدوارم خوشتون بیاد!

 




مواد لازم (برای 4 نفر)

 

مرغ ........................................... 1 کیلو ( تقریبا یه ران و نصف سینه)

برنج ........................................... 3 پیمانه

ماست .......................................... یک و نیم پیمانه

تخم مرغ ...................................... 4 عدد

زرشک ........................................ در صورت تمایل

نمک فلفل دارچین زعفران..................  به میزان لازم

 

اول برنج رو بشورید و خیس کنید. بعد مرغ رو با یه پباز کوچک و کمی نمک و ادویه بذارید خوب بپزه و ته قابلمه یه کم آبش بمونه. مرغ رو ریشه ریشه کنید و آب باقی مانده رو کنار بذارید چون بعدا ازش استفاده میشه. برنج رو هم تو آب در حال جوش بریزید تا نیم پز بشه. برنج رو باید یه کم زودتر از حدی که برای برنج آبکش معمولی میذارین بپزه بردارید، یا به قول قدیمی ها یه کم برنج رو زنده تر بر دارید تا تو ته چین خیلی وا نره! تا برنجتون آماده میشه ماست رو با تخم مرغ ها و نمک و فلفل و دارچین و زعفران آب کرده مخلوط کنین و مرغ ها رو توی مخلوط ماست و تخم مرغ بریزین. بعد با یه کفگیر سوراخ دار مرغ ها رو بیرون بیارید. می تونین بجای استفاده از کفگیر همه مواد رو بریزید تو یه آبکش تا مرغ از مایه ماستی جدا بشه. هدف فقط اینه که تیکه های مرغ مزه ماست و تخم مرغ رو به خودشون بگیرن به به برنج بعدا بچسبن. برنج رو بعد از آبکش کردن میریزیم تو مایه ماستی که از مرغ ها جدا کردیم و خوب مخلوط می کنیم. اگه مخلوط سفت بود یه تخم مرغ اضافه کنید. ته قابلمه ای که توش می خواهیم ته چین درست کنیم رو روغن میریزیم طوری که ته قابلمه کاملا روغن جمع بشه. روغن که یه خورده داغ شد از مخلوط برنج به اندازه ای که کف قابلمه رو بپوشونه میریزیم توش و روش رو با قاشق صاف میکنیم. بعد  مرغ ها رو میریزم روی برنج تو قابلمه و اگه دوست داشته باشین یه کم زرشک شسته شده هم لا به لای مرغ ها میریزیم. روی مرغ ها رو هم با قاشق صاف میکنیم و نهایتا برنج باقیمونده رو میریزیم روز مرغ ها تا روشونن خوب پوشونده بشه. بعد هم با قاشق روی برنج رو صاف می کنیم و یه کم هم فشار میدیم تا به هم بچسبه. زیر قابلمه رو بسیارکم میکنیم و ته چین رو دم میکنیم. حدودا یک ساعت تا یک ساعت و نیم باید بپزه. در اواسط پخت می تونید آب مرغی که نگه داشته بودید رو بریزید رو برنج تا خوشمزه تر بشه. یه کم هم روغن دور تا دور برنج بریزید تا دو ته چین هم مثل ته دیگش طلایی بشه. نوش جان!

 

چند نکته:

- این غذا رو میشه با گوشت قرمز هم درست کرد. با گوشت قلقلی هم میشه درست کرد. اصلا میشه از ترکیب اینا استفاده کرد. من همشو امتحان کردم ولی هرچی میگردم همه عکسارو  پیدا نمی کنم. هر وقت پیدا کنم همشو  میذارم!

- اگر مقدار ماست زیاد بشه رنگ ته چین خیلی قشنگ نمیشه. ماست اگه سفت و ترش باشه خیلی بهتره ولی من با همه جور ماستی درست کردم هههههه

بعضی ها خیلی تخم مرغ بیشتری استفاده  میکنن و حتی زرده تخم مرغ جداگانه میزنن به ته چین ولی من معمولا تخم مرغ کمتر استفاده میکنم و به نظرم در طعمش هیچ تفائتی نمیکنه و در عوض غذای کم کلسترول تری میشه. تو همین دستور هم میشه اول سه تا تخم مرغ استفاده کرد و اگر مخلوط سفت شد بعدا یکی دیگه اضافه کرد.

- اگر از زرشک استفاده می کنیم (که پیشنهاد می کنم حتما اینکارو بکنید) می تونید یه قاشق شکرهم روز زرشک ها بریزید. اینطوری طعم بهتری میگیره.

- برای تزیین ته چین من از ماست چکیده استفاده کردم!

- برای ته چین دو طبقه از یه قابلمه بزرگ و یک قابلمه کوچک استفاده کنید. برای مهمونی خیلی جلوه به میز غذاتون میده!

 

 

 

 

 





کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱