قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
کیک شکلاتی (با شکلات تلخ)
 

هر وقت کیک یا شیرینی و یا غذای جدیدی درست می کنم معمولا میبرمش خونه مادر همسر جان تا بقیه هم در شادی خوردنش شریک باشننیشخند

از اونجایی که بعضی از اقوام شکایت کرده بودن که ما کمتر در این شادیها شریک شدیم تصمیم گرفتم روز جمعه که همه دور هم جمعند با یک کیک شکلاتی از خجالتوشن در بیام. الته اینبار هم اون دسته از اقوام نبودن و قسمتشون نشد از اون کیک بخورن، چاره چیه، سرنوشت بازی های عجیبی با ما می کنه عینک

اولین بار بود کیک شکلاتی درست می کردم و باید بگم عالی شد. کلی دنبال دستورش تو سایتای ایارنی و خارجی گشتم اما هیچ کدوم به دلم نچسبید، بنابر این یک دستور ترکیبی از خودم در آوردم مژه. شما هم اگر کیک شکلاتی با مزه تلخ و بافت بسیار لطیف و کمی مرطوب داشته باشید دست بکار بشید و از روی این دستور کیکتون رو درست کنید.

 

 

 

مواد لازم

 

آرد ................................................ دو و نیم لیوان

شکر .............................................. 1 لیوان

تخم مرغ ......................................... 3 عدد

شکلات تلخ....................................... 200 گرم

آب جوش ........................................ یک لیوان

شیر............................................... نیم لیوان

پودر کاکائو .....................................4 قاشق سوپخوری

کره نرم.......................................... 100 گرم

روغن مایع ..................................... نیم لیوان

بیکینگ پودر ................................... 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین.................................... 1 قاشق چایخوری

وانیل ............................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آب جوش را به شکلات اضافه می کنیم تا شکلات ذوب بشه و میذاریم کنار تا کمی خنک بشه. کره، شکر و تخم مرغ  را حدودا 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد شیر و روغن مایع و وانیلرا اضافه کرده و باز هم می زنیم و بعد شکلات ذوب شده رو اضافه میکنیم بهش. آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، و پودر کاکائو را که قبلا مخلوط و الک کردیم داخل ترکیب شکلاتی میریزیم و با همزن دستی میزینم تا مخلوط شود. مواد کیک را داخل قالب 25 سانتی که آرد پاشی شده میریزیم و پهن میکنیم. کیک را در فری که از قبل با دمای 180 گرم شده قرار می دیهیم و حدودا 45 دقیقه با همان دما میپزیم، بعد با خلال دندان چک می کنیم اگر هنوز نپخته بود 10 دقیقه دیگه هم با دمای 170 می پزیم. میتونید این کیک را داغ داغ با بستنی بخورید یا اینکه بذارید خنک بشه و با چای یا قهوه داغ داغ بخورید.

داشت یادم میرفت بگم، برای تزئین روی کیک از شکلات سفید آب شده استفاده کردم

 

 




کلمات کلیدی :کیک ها
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱