قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
آلبالو پلو
 

آلبالو پلو یکی از غذاهای بسیار مورد علاقه منه! یعنی کلا با شنیدن عبارت "غذای خوشمزه" یاد آلبالو پلو می افتم! از اونجایی که آلبالو فقط تو تابستون گیر میاد من برای اینکه بتونم هر وقت هوس کردم این غذا رو درست کنم همیشه مقدار زیادی آلبالو می خرم و فریز می کنم. البته آلبالو هارو همیجوی فریز نمی کنم! بعد از شستن و هسته گیری به اندازه سه چهارم وزن آلبالو شکر میریزم روش و میزارم رو حرارت کم تا شکرش آب بشه و یه کم آلبالو ها پخته بشن. البته نباید زیاد پختشون، شکر که آب شد ١٠ دقیقه بعدش دیگه ظرف رو از رو اجاق بر میداریم. ظرفی که آلبالو رو توش میپزین پیرکس یا لعابی باشه بهتره. خلاصــــــــــــه همیشه آلبالو آماده تو فریزر من هست. حالا بریم سراغ دستور  پخت این غذای خوشمــــــــــــزه!


مواد لازم (برای ۴  نفر):

آلبالو.......................................... نیم کیلو

شکر.......................................... ٣۵٠ کیلو (تا نیم کیلو. بسته به ذائقه)

گوشت چرخ کرده..........................۴٠٠ گرم

پیاز............................................. ١ عدد متوسط

برنج ............................................ ۴ پیمانه

زعفران دم کرده............................. دلخواه

نمک فلفل زرد چوبه ..................... به میزان لازم


طرز تهیه:

اول آلبالو رو به همون ترتیبی که بالا گفتم آماده میکنیم. شربتی که روی آلبالو ها جمع میشه رو بگیرین تا فقط خود آلبالو ها باقی بمونن. البته لازم نیست کاملا شربت گرفته بشه همینکه با یه کفگیر سوراخدار آلبالوها را جدا کنین خوبه. حالا با گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده و کمی نمکو زردچوبه گوشت قلقلی درست کنین و بزارین کنار. البته می تونین بجای گوشت قلقلی از مرغ پخته هم استفاده کنین. برای این غذا باید برنج رو به صورت آبکش آماده کنین. همونطوری که چلو ساده رو آبکش می کنین. یعد یه کم روغن میریزن کف قابلمه و نون یا سیب زمینی میزارین. یه کم از برنج رو روی ته دیگ بریزین و زوش هم یه کم از آلبالو ها و گوشت قلقلی ها بریزین و کمی با قاشق مخلوط کنین. اینکارو ادامه بدین تاوقتی که برنج و آلبالو ها و گوشت تموم بشه. حالا در قابلمه رو بذارین تا دم بکشه! اگر دوست داشتین آلبالو پلو تون زعفرونی باشه یه کم زعفرون دم کرده روی برنج بدین. اگر دوست دارین آلبالوپلو شیرین تر بشه یه کم از شربتی که قبلا ازش گرفتین رو برنج بریزین. از اونجایی که آلبالوها شکر دارن و ممکنه باعث به هم چسبیدن برنج بشن شما می تونین برنج رو زنده تر بردارین یعنی یه خورده زودتر از معمول و در عوض زمان پخت رو بیشتر کنین.

اینم یه عکس از آلبالو پلویی که خودم درست کردم!

 




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در سه‌شنبه ۳ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱