قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
شیرینی انگشتی
 

 

 

 

وقتی این شیرینی رو برای عید درست می کردم فکر نمیکردم با این همه استقبال روبرو بشه!باید بگم خیلی هم سخت نیست درست کردنش.

دستورشو که نجمای عزیز تو مامی سایت نوشته بود رو اینجا مینویسم ( امیدوارم الهه جون که ازم دستور این شیرینی رو پرسیده بود این مطلب رو ببینه، نظر یادت نره الهه نیشخند)

 

مواد لازم

آرد.................................... 350 گرم
نشاسته ذرت..................... 70 گرم
بیکینگ پودر....................... 1 قاشق چایخوری
نمک................................. 2 پینچ
کره................................... 250 گرم
زرده تخم مرغ .....................3 عدد
شکر ................................150 گرم
شکلات ذوب شده................ برای تزئین

طرز تهیه

شکر ، زرده ها و کره نرم را با هم بزنید. آرد ، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت ،نمک وکاکائو را به مخلوط اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. به شکل توپ در آورید ، در نایلون گذاشته و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. از مخلوط تکه هایی به وزن تقریبی 15 -20 گرم برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی( روی کاغذ روغنی) قرار داده و با انگشت حفره ای درون آن ایجاد کنید. در فر 175 دقیقه به مدت 15 دقیقه قرار دهید. از فر خارج کرده و حفره ها رو با شکلات یا هر فیلینگ دیگری گه دوست دارید پر کنید. میتونید 50 گرم از مقدار آرد رو کم کنید و بجاش 50 گرم پودر کاکائو بریزید و بجای شکلات قهوه ای از شکلات سفید استفاده کنید.




کلمات کلیدی :
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ۱٠ اردیبهشت ۱۳٩۱

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱