قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
کوفته برنجی
 

این کوفته بسیار خوشمزه است و به جرات میتونم بگم یکی از بهترینهاست! دستورشو از خاله همسرم گرفتم پس به قول خارجیا the credit goes to her  نیشخند

اگر شما هم مثل من همیشه از درست کردن کوفته میترسیدید مخصوصا از وا رفتنش (!) دست بکار بشید و اینو درست کنید.

 

 

مواد لازم برای سه نفر

 

گوشت چرخ کرده ---------------------250 گرم

پیاز رنده شده--------------------------یک عدد بزرگ

برنج ------------------------------------2 و نیم پیمانه

سبزی معطر ------------------------- 5 قاشق یا بیشتر! (گشنیز جعفری ترخون شوید)

تخم مرغ ------------------------------ 1 عدد

پیازداغ ---------------------------------2 قاشق

گوجه ----------------------------------250 گرم

آب غوره ------------------------------ نصف لیوان

رب گوجه ---------------------------- 3 قاشق

آلو در صورت تمایل

نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برنج را نیم پز میکنیم و زنده بر میداریم، یعنی اینقدری میپزیم تا از سفتی در بیاد ولی از برنج آبکش شده معمولی هم سفت تر باشه. وقتی خنک شد با گوشت و پیاز رنده شده و سبزی و تخم مرغ و نمک و ادویه مخلوط میکنیم. حسابی با دست ورز میدیم تا چسبندگی خوبی پیدا کنه و وا نره. کوفته هایی به اندازه پرتقال درست کنید.اگه آلو دوست دارید میتونید وسط کوفته هاتون آلو یا حتی پیازداغ بریزید. داخل قابلمه ای که میخواید کوفته ها رو توش بپزید پیازداغ و گوجه ها که خرد شدن مخلوط میکنیم و با دو قاشق روغن کمی تقت میدیم. کوفته ها رو روی گوجه ها میچینیم. بهتره ظرفی انتخاب کنیم که وقتی همه کوفته ها رو گذاشتیم توش فضای خالی نداشته باشه و البته کوفته ها روی هم نباید قرار بگیرن و فقط یه ردیف توی قابلمه چیده میشه. رب و آبغوره رو (در صورت تمایل با یه قاشق چایخوری سماق) با یه لیوان آب مخلوط میکنیم و نمکش رو اندازه میکنیم و روی کوفته ها میریزیم و میذاریم رو حرارت بسیار کم تا بپزه. مطمئنم خوشتون میاد

 




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در یکشنبه ٥ آبان ۱۳٩٢

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱