قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
خورشت هویج
 

خورشت هویج یک وعده غدایی بسیار سبک و خوشمزه است، مخصوصا برای کسانی که با غذاهای ملس میانه خوبی دارند. خیلی هم سریع آماده میشه. این خورشت رو با پلوی ساده سرو کنید.

 


مواد لازم (برای 4 نفر):

هویج ........................................ 1 کیلو

گوشت چرخ کرده ......................... 300 گرم

پیاز ........................................... 1  عدد متوسط

نخود فرنگی................................150 تا 200 گرم

آبلیمو ........................................ 3 قاشق سوپخوری

شکر .......................................... 4 قاشق سوپخوری

رب گوجه......................................3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن  ........ به میزان لازم


طرز تهیه:

هویج ها  رو پوست گرفته، شسته، و مکعبی (ریز یا متوسط بسته به سلیقه خودتون)خردمی کنیم و با یه کم روغن تفت میدیم. پیاز را  خرد میکنیم و مگذاریم تا سرخ بشه بعد گوشت چرخ کرده روبه پیاز اضافه میدیدم تا اونم تفت بخوره. بعد نمک و ادویه و رب رو اضافه می کنیم و هویج و نخودفرنگی رو هم میریزیم توش (اگر از کنسرو نخود فرنگی استفاده می کنین نخود ها رو یه کم مونده به آخر پخت غذا اضافه کنین تا له نشه). قابلمه رو تا حدی آب می کنیم که روی هویجها یه بند انگشت آب باشه و میذاریم رو حرارت کم تا خورشت جا بیفته و آبش تموم بشه. آبلیمو و شکر رو هم یه ربع قبل ازاینکه پخت غذا کامل بشه اضافه می کنیم و مقدارش رو بسته به ذائقه خودمون می تونیم تغییر بدیم.

 




کلمات کلیدی :غذای اصلی
 
  نوشته شده توسط م در چهارشنبه ٤ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱