قالب وبلاگ

هاست لينوكس

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

سفارش طراحی اختصاصی قالب وب سايت و قالب وبلاگ

طراحي وب

شارژ ایرانسل

فال حافظ


کدبانوی سایبری 

 

دلتنگی ها و شادی هایی که در آشپزخانه به شکل های مختلفی در می آیند!

 
 
کیک مارمالادی
 

مواد لازم:

آرد .......................................................................... ٣ پیمانه

شکر ....................................................................... ١ پیمانه

روغن مایع ................................................................ ١ پیمانه

شیر ........................................................................ ١ پیمانه

تخم مرغ................................................................... ٣ عدد

بیکینگ پودر............................................................... ١ ق م

وانیل ........................................................................ ١/۴ ق چ

مارمالاد کیوی، آلبالو، توت فرنگی.................................... از هر کدام ۵٠ گرم


طرز تهیه:

مثل یشتر کیک ها اول شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن خوب میزنیم و وقتی کف کرد و سبک شد شیر و روغن رو اضافه میکنیم. بعد آرد الک شده را که با بکینگ پودر مخلوط کردیم رو به مواد اضافه میکنیم و مایع کیک رو داخل قالب میریزیم. برای اینکه مارمالادها به ته کیک ته نشین نشن و با بقیه مواد کیک قاطی نشن باید با آرد پوشانده بشن، به این ترتیب که یه قاشق از مارمالاد رو داخل یه کاسه که توش آرد هست میریزیم و توی آرد باهاش یه گلوله درست می کنیم. یعنی باید یه تیکه مارمالاد که دورش کاملا با آرد پوشانده شده داشته باشیم. قاشق قاشق مارمالاد ها رو تو کاسه آرد میریزیم و گلوله های مارملادی رو به فاصله دلخواه روی کیک میندازیم. بعد هم مایع کیک رو داخل فری که از پیش با حرارت ١٧٠ گرم شده میذاریم و حدودا ۵٠ دقیقه می پزیمش.


اینم یه عکس از کیک مارمالادی ما مژه

پ.ن.: من چون خوب مارمالادها رو آرد مال (!) نکردم یه کم ته نشین شدن زبان




کلمات کلیدی :کیک ها
 
  نوشته شده توسط م در شنبه ٢۸ اسفند ۱۳۸٩

نظرات ()

 




 
 
مطالب پیشین
 




 

 

Powered By persianblog.ir Copyright © 2009 by cyberchef
This Template  By Theme-Designer.Com

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.


 
درباره :آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد ... هیچ نشانه خاصی..!!! فقط با هر صدایی بر می گردد....
پروفایل مدیر : م

.:: Categories ::.

غذای اصلی(٩)
کیک ها(٦)
دسر ها(٥)
بیسکویت(٢)
یلدا(٢)
انواع سالاد(٢)
انواع ساندویچ(۱)
انواع نان(۱)
پنیر(۱)
غذای محلی(۱)
انواع غذا با مرغ(۱)
تارت ها(۱)
کاپ کیک(۱)
چیزکیک(۱)
اسنک(۱)
کوکو ها و کتلت ها(۱)
لازانیا رولی(۱)
تزئین هندوانه(۱)
رویال آیسینگ(۱)
چیزکیک توت فرنگی(۱)
پیتزا تابه ای(۱)

.:: Links ::.

حرفه ای ترین قالب هاي وبلاگ
استخاره
لذت آشپزی / هانیه جون
کارگاه آشپز سازی/ طیبه جون
آشپزی سئویل
به نام پدر
سپهر ایرانیان
شد شد،نشد نشد / احمد تمسکی

.:: Others ::.





.:: Archive ::.

۱۳٩٢/۸/٥
۱۳٩۱/٤/۳
۱۳٩۱/٢/٩
۱۳٩۱/٢/۱٦
۱۳٩۱/۱/٢٦
۱۳٩٠/۱٢/٢٧
۱۳٩٠/٩/٢٦
۱۳٩٠/٧/۳٠
۱۳٩٠/٥/٢٩
۱۳٩٠/٥/۱٥
۱۳٩٠/٢/۳۱
۱۳٩٠/۱۱/۸
۱۳٩٠/۱٠/۳
۱۳٩٠/۱٠/۱٧
۱۳٩٠/۱/٢٧
۱۳۸٩/۱٢/۸
۱۳۸٩/۱٢/٢۸
۱۳۸٩/۱٢/۱