شیرینی انگشتی

 

 

 

وقتی این شیرینی رو برای عید درست می کردم فکر نمیکردم با این همه استقبال روبرو بشه!باید بگم خیلی هم سخت نیست درست کردنش.

دستورشو که نجمای عزیز تو مامی سایت نوشته بود رو اینجا مینویسم ( امیدوارم الهه جون که ازم دستور این شیرینی رو پرسیده بود این مطلب رو ببینه، نظر یادت نره الهه نیشخند)

 

مواد لازم

آرد.................................... 350 گرم
نشاسته ذرت..................... 70 گرم
بیکینگ پودر....................... 1 قاشق چایخوری
نمک................................. 2 پینچ
کره................................... 250 گرم
زرده تخم مرغ .....................3 عدد
شکر ................................150 گرم
شکلات ذوب شده................ برای تزئین

طرز تهیه

شکر ، زرده ها و کره نرم را با هم بزنید. آرد ، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت ،نمک وکاکائو را به مخلوط اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. به شکل توپ در آورید ، در نایلون گذاشته و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. از مخلوط تکه هایی به وزن تقریبی 15 -20 گرم برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی( روی کاغذ روغنی) قرار داده و با انگشت حفره ای درون آن ایجاد کنید. در فر 175 دقیقه به مدت 15 دقیقه قرار دهید. از فر خارج کرده و حفره ها رو با شکلات یا هر فیلینگ دیگری گه دوست دارید پر کنید. میتونید 50 گرم از مقدار آرد رو کم کنید و بجاش 50 گرم پودر کاکائو بریزید و بجای شکلات قهوه ای از شکلات سفید استفاده کنید.

/ 5 نظر / 97 بازدید
الهه

سلام عزیزم واقعا از لطفت ممنونم سایتت با این تغییرات جدیدش از همیشه بهتر شده.

من و آشپزی(الی)

سلام دوست عزیزم بسیار عالی منم وبلاگ آشپزی دارم خوشحال میشم تبادل لینک کنیم منتظــــــــــــــــــــــــــرما بووووووووووووووووووووووووووووووووس

متضی

سلام، خانم شما دلت خیلی خجسته ست!

الهه

عزیزم سلام ببخشید نشاسته ذرت چیست ؟از کجا می شه تهیش کرد.

الهه

عاشقتم.