چیزکیک توت فرنگی

بعد از کلی تعریف از چیزکیکی که دیشب پختم بلاخره نوبت پرده برداری از رسپی ترکیبی تنبلانه رسید!

 

 

مواد لازم برای کراست:

پودر بیسکویت پتی بور ................................یک پیمانه

کره ذوب شده ............................................ 60 گرم

مواد لازم برای مایه پنیری

پنیر خامه ای کم نمک................................. 200 گرم

خامه ........................................................125 گرم

ماست.......................................................200 گرم

تخم مرغ ..................................................2 عدد

پودر قند ................................................... یک پیمانه سر پر

وانیل ...................................................... یک چهارم قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال .................................... یک قاشق چایخوری در صورت تمایل

مواد لازم برای گلیز توت فرنگی

توت فرنگی تازه .........................................350 گرم

ژله آلبالو................................................... یک بسته

نشاسته ذرت........................................... 3 قاشق غذا خوری

آب لیمو................................................... 1 قاشق چایخوری

پودر قند................................................... 2 قاشق غذاخوری در صورت تمایل

 

طرز تهیه کراست:

بیسکوئیت پودر شده را با کره ذوب شده توی غداساز میریزیم و 30 ثانیه روشن می کنیم تا کره به خورد بیسکوئیت بره. مخلوط بیسکوئیتی رو تو قالب تارت کمربندی با قطر 20 تا 22 میریزیم و با یک لیوان ته صاف به کف قالب که قبلا چرب شده پرس میکنیم. بیسکویت باید به صورت یکنواخت ته قالب پرس بشه. حالا قالب رو در فر 180 درجه میذاریم تا کراست به مدت 10 دقیقه بپزه. بعد کراست رو از فر در میاریم و شروع می کنیم به آماده کردن مایه پنیری.

طرز تهیه مایه پنیری:

اول از همه بگم که قبل از شروع به کار موادتون همه باید به دمای محیط رسیده باشند. این باعث میشه روی چیزکیک بعد از پخت ترک نخوره. خوب، اول پنیر خامه ای را با پودر قند و وانیل توی غذاساز میریزیم و حدودا یک دقیقه هم میزنیم. من از پنیر خامه ای لبنه کاله استفاده کردم چون نمکش کمه. شما اگر از پنیری استفاده می کنید که نمکش زیاده میتونید چند ساعت قبل از شروع به کار پنیر رو داخل آب سرد بذارید تا از نمکش کم بشه. خامه و ماست و رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کنید به مواد داخل غذاساز و دوباره 30 ثانیه روشنش کنید. یک تخم مرغ اضافه کنید و 15 ثانیه بزنید. بعد تخم مرغ دوم اضافه بشه و 15 ثانیه مخلوط بشه. یادتون باشه که نباید مواد رو زیادی تو غذاساز هم بزنید . مایه پنیری آماده شد، میریزیمش روی کراست و با دقت میذاریمش توی فر 180 درجه. حدودا 40 دقیقه طول میکشه تا بپزه. چون دمای فرها با هم متفاوت ممکنه باشه شما باید بدونید چیزکیک رو وقتی باید از فر بیرون بیارید که وسطش هنوز کامل نپخته، یعنی یکم شل تر از اطرافه. کلا نباید خیلی خشک بشه چیزکیک.

وقتی زمان پخت تموم شد قالب رو بیرون نمیاریم بلکه میذاریم تو فر خاموش یک ساعت استراحت کنه. بعد بیرون میاریم و لبه ها رو از قالب آزاد میکنیم اما کاری به کف قالب نداشته باشید هنوز! چیزکیک رو که همچنان توی قالب هست و فقط لبه هاش آزاد شده یکساعتی بیرون فر میذاریم و بعد هم 4 تا 5 ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه و جا بیوفته!

طرز تهیه گلیز توت فرنگی

پودر ژله، پودر نشاسته ذرت و در صورت تمایل پودر قند رو باید مخلوط میکنیم و در آب حل کرده و روی گاز میذاریم تا 2 دقیقه جوش بخوره. آخر سر هم قبل از خاموش کردن آبلیمو را اضافه می کنیم. پودر قند اگر نریزین هم خوب میشه، فقط اگه دوست دارین شیرینی گلیز بر ترشیش غلبه کنه اضافه کنید.  شما میتونید از پودر ژله توت فرنگی هم استفاده کنید ولی با آلبالو خوشمزه تره چون ترشی آلبالو رو به شیرینی توت فرنگی اضافه می کنه. وقتی گلیز خنک شده توت فرنگی ها رو روی چیز کیک بچینید و از گلیز آماده شده قاشق قاشق روی توت فرنگی ها بریزید تا همه شونو بپوشونه. بعد چیز کیک رو نیم ساعتی توی یخچال بذارید و ........... چیز کیک خوشمزه شما آماده است. نوش جان

 

 

/ 11 نظر / 437 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پريسا

دوباره سلام.يادم رفت بگم سايتتون خيلي خوب شده. اخه چند وقتي بود كه بهتون سر نمي زدم. بازم ممنون

ملیحه

مرضییییییییییییییییییییه وای دلم اب افتاد هر وقت خواستم بیام خونتون باید یه هفته قبلش سفارشای منو درست کنی که با خودم ببرم حالا کی بیام؟lol

ملیحه

آخ جان! سلامت باشی عزییییییییییییزم

لاله

سلام دوستان عزیز سایت قشنگی دارین. هم مطالب مفید و خوب داره و هم خیلی با احساس و دوست داشتنی هست. آفرین لاله

مرجان

سلام ! عجب سایتی ! ؟ کلی حظ کردم ... از نوشته ها و عکس ها ! همیشه همیشه دلم می خواست دستور چیزکیکی که توی فر درست می شه رو بلد باشم ... عالیه به نظرم ... این گلیز روش هم که باید معرکه بشه ... ممنون که این قدر خوب توضیح دادین ... من حتماً درست می کنم و خبرشو بهتون می دم ..... سلامت باشین هر جا هستین ... باز هم مرسی : )

عطیه

سلام دستور جالبی بود، ممنون

آتیلا

سلام.ممنون از دستورات ارائه شده در وبلاگتون.فقط باید بگم در دستور ارائه شده واسه چیز کیک مورد استفاده ماست مشخص نشده.لطفا توضیح دهید.با تشکر

مریم

سلام ...یه طوری میگید چیزکیک تنبلانه ...این که خیلی سخته ....شما لطف کن یه سری بیا وبلاگ من ...منم چیزکیک درست کردم سه سوته خیلللللللللللللللللللللللی خوشمزه شد تازه موادشم خیییییییییلی کمتر هست..... چه کنم عمه ندارم ازم تعریف کنه قربونم بره خودم دست بکار شدم.... منتظر حضور ونظرتون در وبلاگم هستم....