تارت میوه ژله ای

تارت میوه ژله ای یکی از دسر هایی هست که زیاد درست می کنم و خیلی هم دوست دارمش. با وجود اینکه من اکثرا دسر ها و شیرینیجاتی که درست میکنم رو خودم خیلی نمی خورم (چون علاقه به شیرینی ندارم!) اما این تارت رو خیلی دوست دارم. امیدوارم شما هم درست کنین و خوشتون بیاد!

 

مواد لازم برای خمیر تارت:

آرد سفید ........................................................ ٣٠٠ گرم

تخم مرغ ........................................................ ١ عدد

بکینگ پودر ...................................................... ١ ق چ

کره ................................................................ ۵٠ گرم

نمک .............................................................. یک هشتم ق چ

وانیل ............................................................. یک هشتم ق چ

شکر .............................................................. ۴ قاشق سوپخوری

آب سرد .......................................................... ۶ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای داخل تارت:

خامه صبحانه ..................................................١۵٠ تا ٢٠٠ گرم

شکر ............................................................۴٠ گرم حدودا

انواع میوه تازه یا کمپوتی خورد شده .................. حدودا ٣٠٠ گرم

ژله با طعم دلخواه ...........................................یک و نیم بسته

 

طرز تهیه:

اول آرد الک میکنیم و با بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم. بعد کره رو به قطعات مربعی کوچک میبریم و داخل آرد میریزیم. کره باید کاملا سرد باشه. با نوک انگشت قطعات کره رو روی آرد میمالیم تا کره ها به خورد آرد برن و آردمون شبیه به خورده نون بشه. تو یه ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل روبا یه چنگال کمی هم میزنیم و به آردمون اضافه می کنیم. مواد رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم و کم کم آب سرد رو اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر می کنیم. آب بایدانقدر اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه. اگه چسبید یه کم آرداضافه کنید. دقت کنیدکه سر بودن کره و آب خیلی مهمه. خمیر رو داخل یه کیسه پلاستیکی بذارین و تا نیم ساعت تویخچال استراحت بدین.

بعد از نیم ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و تو قالب تارت پهن کنین. با چنگال تو خمیر کف قالب چند تا سوراخ  ایجاد کنید تا خمیر در حین پخت پف زیادی نکنه. ١٢ تا ١۵ دقیقه طول می کشه تا خمیر تارت در فری که از  قبل با دمای ١٨٠ درجه گرم شده بپزه.

خمیر که  پخت و خنک شد خامه و شکری که برای مواد داخل تارت هست رو مخلوط کنید و کف نون تارت بمالین تا یه لایه نازک کف تارت رو بپوشونه. حالا میوه ها رو به سلیقه خودتون تو قالب بریزید یا بچینید طوری که خامه دیگه پیدا نباشه. چند قاشق از مایع ژلهای که آمتده کردین  و خنک شده رو روی میوه ها بریزین و تارت رو تو یخچال بذارین تا اون چند قاشق ژله سفت بشن. این کار برای اینه که میوه ها روی تارت بچسبن و بعدا که همه مایع  ژله رو اضافه کردیم میوه هامون نیان روی ژله. نهایتا همه مایع ژله رو روی میوه ها بریزین و بذارید تو یخچال تا کاملا ببنده.

 

چند نکته:

١. کره ها رو با کف دست با آرد مخلوط نکنین چون حرارت کف دست زیاده و خمیر خوب نمیشه.

٢. برای اینکه شکل خمیرتون بعد از پخت خیلی پف کرده نشه علاوه بر سوراخ هایی که با چنگال لیجاد کردید می تونید قبل از اینکه قالب رو تو فر بذارید یه کاغذ روغنی کف خمیر انداخته رو روش مقداری لوبیا یا نخود بریزید. سنگینی حبوبات باعث میشه کف خمیر پف نکنه و بد شکل نشه.

٣. من این دسر رو با انواع میوه درست کردم. اگر از سیب تازه میخواین استفاده کنین قبلا یه کم سیب خورد شده روتو کمی کره و شکر و دارچین بذارین بپزه تا از سفتی در بیاد.

۴. می تونین با همین خمیر با استفاده از قالب های کیک یزدی تارتلت درست کنین که همون تارت کوچک هست. یه عکس از تارتلت هم براتون گذاشتم.

۵. اگر خمیرتون اضافه اومد میتونین برای روی تارتتون یه رویه درست کنین و یا خمیر اضافه رو شکل برگ و گل در بیارین و روی تارت بذارین. عکس اینم هست  :))

سوالی داشتین بپرسین نیشخند

اینم چندتا عکس دیگه از تارت هایی که تا حالا درست کردم!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 41 نظر / 1198 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

سلام.خیلی ممنون از دستور فوق العادتون! چند روز توی یخچال میمونه؟ واینکه خمیر تارتمون چه حالتیه؟ خیلی خشک نمیشه؟ به نظرتون واسه مهمونیای عید خوبه؟ ببخشید اگه سوالام زیاد شد!![چشمک]

سیمین

سلام عزیزم من داشتم دستور تارت هایت رو می خوندم هنوز جرات درست کردنش رو ندارم اما می خوام بدونم که تارتهای که درست کردی خمیر آنها پس از پخت خشک نمی شود نرم هست و پس از پخت چقدر می توان انها را نگه داشت ؟ و باز هم تشکر از این همه هنر افرین به شما

shahla

mamnon khayli estefadeh karda

الهام

واقعا بی نظیره .اشتها آوره.خیلی هم قشنگه مشخصه آدمه خوش سلیقه ای هستین

نازنین

عالی بود

فرحناز

سلام خانمی من قالب تارتم28سانتیه به نظرتون میشه درس کنم یا باید کوچکترشو بخرم؟

انیس

سلام عزیزم شما از ژله مغزی استفاده میکنید؟ چه کار کنم بعد از پخت تارت نرم باشه؟ مرسی اگه جواب بدید

نگین

سلام . من خواست یه تارت خوشمزه ه ه ه و خوشگل درست کنم ولی یه مشکلی دارم بعد از پخت خمیرم خیلییی شکنندست ، چی کار کنم؟؟؟ قطرش چقدر باشه؟؟؟

نگین

ببخشید یه سوال دیگه مقداره کره 50 گرم یا 150؟؟؟