بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ

امروز 5 ساعت کارم بود این بیسکویت ها رو درست کنم و تزیین کنم. هرچند خیلی خسته شدم اما خیلی هم خوشم اومد از این کار، برخلاف چیزی که فکر میکردم سخت نبود، فقط وقت گیر بود. 

 

  اینم از دستور بیسکویتها و تزیین آیسینگ که از مامی سایت یاد گرفتم.

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت

 

آرد ................................................350 گرم

تخم مرغ ........................................ یک عدد

کره نرم ............................................... 150 گرم

پودر قند ......................................... 100 گرم

بیکینگ پودر..................................... 1/2 قاشق چایخوری

وانیل و نمک .................................... کمی

 

طرز تهیه:

کره، پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط می کنیم و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که الک شده اند به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم و کمی ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد. حدودا 20 تا 30 دقیقه خمیر را در کیسه نایلونی در یخچال استراحت میدیم و بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر باز میکنیم و قالب میزینم و در سینی فر میچینیم. بیسکویت ها را کمی با فاصله در سینی بذارید و در فر از قبل گرم شده 15دقیقه با حرارت 180 درجه بپزید. از دقیقه 10 به بعد بیسکوئیت ها رو چک کنید تا اگر پختند زیادی حرارت نبینند. بیسکوئیت ها رو کنار میذاریم تا خنک بشن و برای تزیین با رویال آیسینگ آماده بشن!

 

مواد لازم برای آیسینگ

سفیده تخ مرغ ...............................یک عدد

پودر قند ......................................... 75 گرم

پودر تارتار.......................................1/8 قاشق چایخوری (نباشه هم عیب نداره)

رنگ های خوراکی ........................... به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

سفیده تخم مرغ  و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا سفت بشه و بعد پودر قند را اضافه میکنیم، و آیسینگ ما آماده است!! اگر تارتار نداشتید اصلا نگران نباشید چون بدون اون هم میتونید رویال آیسینگ درست کنید. تارتار برای اینه که پف سفیده نخوابه و اگه شما کاملا سفیده رو بزنید تا سفت بشه حتی بدون تارتار هم مشکلی پیش نمیاد. با استفاده از رنگ های خوراکی آیسینگ را به رنگ های مختلف در میاریم و درون قیف ها پلاستیکی میریزیم و تهشو می پیچونیم تا هوا داخل نشه چون آیسینگ در مجاورت هوا خشک میشه. بیسکوئیت ها رو با استفاده از آیسینگ های رنگی تزیین می کنیم و بعد از 3 تا 4 ساعت آیسینگ ها کاملا خشک میشن و بیسکوئیت های تزیین شده ؟آماده خوردن هستن و حاصل زحمت چندین ساعته شما در عرض چند دقیقه خورده میشهنگران

چند تا نکته در مورد آیسینگ هست که باید یاد آوری کنم. اگر برای روکش کردن صاف و یکدست بیسکویت می خواهید از آیسینگ روان استفاده کنید باید در مرحله هم زدن قبل از اینکه سفیده کاملا سفت بشه پودر قند را اضافه کنیم. اگر هم بخواهیم آیسینگ سفت تری داشته باشیم که مناسب تزئینات خطی و نقطه ای باشه کاملا سفیده رو میزینم تا سفت بشه بعد پودر قند را اضافه می کنیم و می تونیم پودر قند رو تا 100 گرم هم بریزیم، اینجوری آیسینگ سفت تر میشه و کمتر پخش میشه.

 

 

 

 

/ 17 نظر / 225 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرشته

پس چنتا تخم‌مرغ می‌خواد؟؟؟

مامان محبوبه

سلام خیلی قشنگند سفارش هم قبول می کنید؟

sheyda11

slm web elmo danesham passesho yadam rafte webe jadud sakhtam sar bezanid nazar yadetoon nare!

آمیتریس

دمت گرم 2 روزه که دارم دنبال دستور کرم میگردم برای تزیین بیسکویت

معصومه نوروزی

مرسی عزیزم خیلی به دنبال دستور ایسینگ بودم و امیدوارم دستور شما خوب در بیاد موفق باشی و از وبلاگ من هم دیدن کن من برای شب عید شیرینی می پزم

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عالی بود

سارا

سلام خسته نباشید بسیار عالی بود فقط میشه این کرم رو داخل پلاستیک فریزر ریخت و بصورت قیف تزیین کرد یا باید حتما با کاغذ روغنی کار کرد

مامی مها

سلام دوست عزیز بیسگویتهای خوشگلیه انشا الله مزه اش هم به همین قشنگی و خوشمزگی باشه .[خوشمزه] خوشحالم میکنید اگه به وبلاگ منم سر بزنید . [چشمک]

کفایت

سلام خانم با سلیقه.من به کمک شما احتیاج دارم ممنون میشم کمکم کنید. من میخوام بسکویت تزیین کنم اونم چند لایه یعنی یه مرحله کار کنم بعد بزارم خشک بشه تا رنگهای دیگشئ انجام بدم وقتی بزارم مرحله اول خشک بشه خوب مسلما همه ی رویال باقیمانده خشک مییشه؟؟؟ برای هر رنگ یا هر مرحله باید دوباره آیسینگ درست کنیم؟؟؟ شما الان که چند رنگ رو با هم و روی هم کار کردین چه کردین. ممنون میشم توضیح واضح.

کفایت

میگم راستی میزان شکنندگی این شوکر هایی که شما درست کردین در چه حدی بود/؟ ترو و شکننده یا نه سفت بود؟ ممنون خانم هنرمند