کیک شکلاتی (با شکلات تلخ)

هر وقت کیک یا شیرینی و یا غذای جدیدی درست می کنم معمولا میبرمش خونه مادر همسر جان تا بقیه هم در شادی خوردنش شریک باشننیشخند

از اونجایی که بعضی از اقوام شکایت کرده بودن که ما کمتر در این شادیها شریک شدیم تصمیم گرفتم روز جمعه که همه دور هم جمعند با یک کیک شکلاتی از خجالتوشن در بیام. الته اینبار هم اون دسته از اقوام نبودن و قسمتشون نشد از اون کیک بخورن، چاره چیه، سرنوشت بازی های عجیبی با ما می کنه عینک

اولین بار بود کیک شکلاتی درست می کردم و باید بگم عالی شد. کلی دنبال دستورش تو سایتای ایارنی و خارجی گشتم اما هیچ کدوم به دلم نچسبید، بنابر این یک دستور ترکیبی از خودم در آوردم مژه. شما هم اگر کیک شکلاتی با مزه تلخ و بافت بسیار لطیف و کمی مرطوب داشته باشید دست بکار بشید و از روی این دستور کیکتون رو درست کنید.

 

 

 

مواد لازم

 

آرد ................................................ دو و نیم لیوان

شکر .............................................. 1 لیوان

تخم مرغ ......................................... 3 عدد

شکلات تلخ....................................... 200 گرم

آب جوش ........................................ یک لیوان

شیر............................................... نیم لیوان

پودر کاکائو .....................................4 قاشق سوپخوری

کره نرم.......................................... 100 گرم

روغن مایع ..................................... نیم لیوان

بیکینگ پودر ................................... 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین.................................... 1 قاشق چایخوری

وانیل ............................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آب جوش را به شکلات اضافه می کنیم تا شکلات ذوب بشه و میذاریم کنار تا کمی خنک بشه. کره، شکر و تخم مرغ  را حدودا 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد شیر و روغن مایع و وانیلرا اضافه کرده و باز هم می زنیم و بعد شکلات ذوب شده رو اضافه میکنیم بهش. آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، و پودر کاکائو را که قبلا مخلوط و الک کردیم داخل ترکیب شکلاتی میریزیم و با همزن دستی میزینم تا مخلوط شود. مواد کیک را داخل قالب 25 سانتی که آرد پاشی شده میریزیم و پهن میکنیم. کیک را در فری که از قبل با دمای 180 گرم شده قرار می دیهیم و حدودا 45 دقیقه با همان دما میپزیم، بعد با خلال دندان چک می کنیم اگر هنوز نپخته بود 10 دقیقه دیگه هم با دمای 170 می پزیم. میتونید این کیک را داغ داغ با بستنی بخورید یا اینکه بذارید خنک بشه و با چای یا قهوه داغ داغ بخورید.

داشت یادم میرفت بگم، برای تزئین روی کیک از شکلات سفید آب شده استفاده کردم

 

 

/ 13 نظر / 447 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اناهيتا

ببين من قالب كيكم رو تازه گرفتم اهن سياه هستش ولي كيك بهش مي چسبه كاغذ روغني هم كه گذاشتم به كاغذم چسبيد . به نظرت ايراد كار از كجاست؟

ریحانه

سلام.نمیشه جوش شیرین نریخت وبه جای اون بکینگ پودر رو بیشتر کرد مثلا 2فاشق.

ماه بانو

راستش تازه دستور شما رویادداشت کردم به محض این که درست کردم بهتون میگم .......ممنون از تلاشتون

آیلار

سلام اول از هر چیزی لازم میدونم ازتون خیلیییی تشکرکنم که دستور پخت این کیک آی خوشمزه رو اینجا میذارین تا همه بتونن استفاده کنن من کیک شکلاتی و چاکلت فاندنت رو طبق دستوری که نوشتین پختم . خیلی ام خوشمزه شدن ولی در مورد کیک شکلاتی می خواستم بپرسم که به نظر شما چرا وسط کیک ام بیشتر از بقیه ی قسمت هاش پف کرد ؟ طبیعی یه ؟ یه سوال دیگمم اینه که ، کلا پف این دو نوع کیک به خاطر کره ی زیادشون کمتر از بقیه ی کیک آس ؟ یا کیک من اونجوری که باید پف نکرد ؟ ممنون

Arman

وای این به نظر خیلی خوشمزست آره؟؟ خوش به حالتون!! راستی سلام! عاشقتم که با کاکائو یه همچین هنری به خرج دادی. واقعا بهترین خوراکیه................

فرزانه

مرسی از این دستور پخت عالی. کیکو با اندکی تغیر واسه یه مهمونی درست کردم عالی دراومد و همه دوستام خیلییییییییی خوششون اومد. ممنون

parisa

سلام با تشکر از شما من کیک رو درست کردم طعم و بافتش خیلی خوب بود اما نمیدونم چرا همه پف کیک مثل طاق و گنبد در وسط قالب بود ؟؟[سوال][نیشخند] در صورتی که بقیه کیک هایی که درست میکنم این جوری نیست ممنون از شما

مریم

خیلی خوشمزه س من چند بار درست کردم مخصوصا وقتی تلخیشو بیشتر میکنم عالیه کیک خیلی خوشمزه ایه ماچ ماچ[ماچ]

مریم

راستی زمانی که مواد کیک تو قالب میریزم مابینش شکلات تلخ 78 درصد میریزم بعد میزارم تو فر خیلی خوشمزه میشه

شیرین

سلام مرسی از دستور کیک عالیتون.اگه داخل مواد کیک یه موز له ضده هم اضافه کنم ممکنه پفش بخوابه؟