مرغ شکم پر

مرغ شکم  پر به انواع مختلفی پخته می شه اما یکی ازاین طرز پخت ها که من ازش خوشم میاد اینه:


مواد لازم:

مرغ متوسط درسته.................................... ١ عدد حدودا ٢ کیلویی

گردو آسیاب شده ...................................... ١٠٠ گرم

گوشت چرخ کرده ......................................٢٠٠ گرم

زرشک ...................................................۵٠ گرم

رب انار .................................................. ٣ ق س

رب گوجه ............................................... ١ ق س

پیازداغ ...................................................۴ تا ۵ ق س

سبزی معطر (جعفری  گشنیز ترخون مرزه)....٢٠٠ گرم

زعفران، نمک و ادویه................................. به میزان لازم


طرز تهیه:

مرغ را بدون پاره کردن شکم تمیز کرده و می شوییم و روی پوستش حسابی نمک و فلفل می زنیم. گوشت و پیاز داغ رو با هم تف میدیم و بعد گردو و ادویه که شامل زردچوبه و فلفل هست اضافه می کنیم. زرشک رو می شوییم و همراه سبزی میریزیم قاطی بقیه مواد. آخر سر هم رب انار و گوجه رو اضافه می کنیم و نمک میزنیم. موادی که می خواهیم تو مرغ بریزیم باید یه کم  خوش نمک باشه تا مرغمون مزه بگیره. مواد آماده شده رو از حفره زیر شکم مرغ میریزیم توش تا خوب شکم مرغ پر بشه. .بعد هم پوست مرغ رو میدوزیم تا هیچ راهی برای خارج شدن مواد از شکم مرغ نمونه. مرغ رو تو روغن یه کم سرخ می کنیم. ته قابلمه ای که می خواهیم توش مرغ ررو بپزیم با پیاز حلقه شده می پوشونیم و مرغ سرخ شده رو میذاریم روی پیاز ها. حالا یه کم زعفرون دم کرده روی مرغ میریزیم و ته قابلمه هم یه استکان کوچک آب میریزیم و میزاریم رو حرارت خیلی کم. تقریبا ٣ تا ۴ ساعت بعد مرغ شکم پر ما آماده است! نوش جان نیشخند

 

/ 3 نظر / 36 بازدید
نفس

خیلی کامل و خوب بود عزیزم مرسی

تینا

با سلام وتشکر از غذاهای متنوع وخوبتون سوالی که داشتم این بود که جکونه خود مرغ شکم بر را خوش طعم کنیم منظورم داخل شکم مرغ نیست خود مرغ است معمولا من که مرغ شکم بر درست میکنم مواد داخل مرغ خیلی خوش مزه میشوند ولی خود مرغ مزه ندارد لطفا راهنماییم کنید خیلی متشکرم

گشنم شد