دسر بیسکویتی

اگر مثل من چندتا بسته بیسکویت تو خونه دارید و نمی دونید چطوری از دستش خلاص بشید دست بکار بشید و این دسر خوشمزه و آسون رو درست کنید

 

مواد لازم:

 

بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور ...................2 بسته

شیر .......................................................... یک لیوان

پودر ژلاتین ................................................. 2 قاشق چایخوری

شکلات تخته ای........................................... 100 گرم

موز ........................................................... یک یا دو عدد

 

طرز تهیه

اول دو تا بسته ساقه طلایی رو کمی خرد می کنیم، نه خیلی خرد البته . بعد ژلاتین رو تو شیر حل می کنیم و میریزیم روی بیسکویتا تا یه کم نرم بشه. روی یه فویل که مستطیلی بریدیم یه لایه از شکلات تخته ای که مذابش کردیم میمالیم و بیسکویتا رو روش پهن می کنیم. بعد هم یک موز یا دوتا (بسته به طول موز ها و طول مستطیلمون) پوست میگیریم و وسط مستطیل بیسکویتیمون قرار میدیم. حالا هر دو طرف فویل رو میاریم بالا و یه استوانه درست می کنیم. دسر رو 3 ساعتی داخل فریزر میذاریم و وقتی سفت شد برش میزنیم.

 

 

 

/ 12 نظر / 301 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اناهیتا

من حتما حتما باید برم اینو درس کنم . به نظر خیلی خوب میاد.[لبخند]

اناهیتا

راستی من تاحالا ژلاتین رو تو شیر حل نکردم همون به روش بن ماری باید حل بشه ؟ یه پیشنهاد هم برات داشتم اگه از مراحل کارت هم چند تا عکس بذاری بیشتر به خواننده هات کمک می کنی.

شیدا

خوشمزه ه ه ه ه ه ه ه ه ه خیلی ی ی ی ی ی ی ی خوشمزه ه ه ه

پریسا

هر دو طرف فویل رو میاریم بالا یعنی چطوری عزیزم می شه بیشتر توضیحج بدی

بهار

سلام.لطفا بفرمائید ژلاتین را باید به روش بن ماری حل کرد بعد به شیر اضافه کرد؟خواهش می کنم توضیح دهید واینکه چه طور دو طرف فویل را بالا بیاوریم منظورتان چیه؟مرسی

محیا

[گل]

شاپرک

سلام عیدتون مبارک دستتون درد نکنه چه دسر خوشمزه ای

صنم

عالی بود

حسن بادبروت

من عاشق دسر بیسکویتی هستم البته مایع مانند نه خشک . دست شما درد نکنه

شقایق

لطفا درمورد چگونگی استوانه کردنش توضیح بدین من میخوام درستش کنم ولی اگه بخواییم استوانش کنیم فویل لابلاش میره