کیک مارمالادی

مواد لازم:

آرد .......................................................................... ٣ پیمانه

شکر ....................................................................... ١ پیمانه

روغن مایع ................................................................ ١ پیمانه

شیر ........................................................................ ١ پیمانه

تخم مرغ................................................................... ٣ عدد

بیکینگ پودر............................................................... ١ ق م

وانیل ........................................................................ ١/۴ ق چ

مارمالاد کیوی، آلبالو، توت فرنگی.................................... از هر کدام ۵٠ گرم


طرز تهیه:

مثل یشتر کیک ها اول شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن خوب میزنیم و وقتی کف کرد و سبک شد شیر و روغن رو اضافه میکنیم. بعد آرد الک شده را که با بکینگ پودر مخلوط کردیم رو به مواد اضافه میکنیم و مایع کیک رو داخل قالب میریزیم. برای اینکه مارمالادها به ته کیک ته نشین نشن و با بقیه مواد کیک قاطی نشن باید با آرد پوشانده بشن، به این ترتیب که یه قاشق از مارمالاد رو داخل یه کاسه که توش آرد هست میریزیم و توی آرد باهاش یه گلوله درست می کنیم. یعنی باید یه تیکه مارمالاد که دورش کاملا با آرد پوشانده شده داشته باشیم. قاشق قاشق مارمالاد ها رو تو کاسه آرد میریزیم و گلوله های مارملادی رو به فاصله دلخواه روی کیک میندازیم. بعد هم مایع کیک رو داخل فری که از پیش با حرارت ١٧٠ گرم شده میذاریم و حدودا ۵٠ دقیقه می پزیمش.


اینم یه عکس از کیک مارمالادی ما مژه

پ.ن.: من چون خوب مارمالادها رو آرد مال (!) نکردم یه کم ته نشین شدن زبان

/ 0 نظر / 107 بازدید