کباب مرغ

 

مواد لازم (برای دو یا سه نفر)

گوشت مرغ بودن استخوان .............................................. نیم کیلو (تقریبا نصف یک سینه مرغ)

پیاز ....................................................................... دو عدد متوسط

نمک فلفل زعفران..................................................... .. به میزان لازم

آبلیمو ..................................................................... به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن ............................................... به میزان لازم

 

گوشت مرغ (بدون پوست)  رو همراه با پیاز چرخ می کنیم و بهش نمک و فلفل و زعفران آب کرده میزنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم میگذاریم تو یخچال تا نیم ساعت اونجا بمونه.  از مواد گوشت گلوله هایی به اندازه پرتقال کوپک بر میداریم و به شکل کباب درش میاریم و تو روغن سرخ می کنیم. به همین راحتی  یه غذای خوشمزه درست میشه !!

چند نکته:

من و همسرم این کباب رو با سماق می خوریم که خیلی خوشمزه تر میشه!

اگه از مخلوط ران و سینه استفاده کنید کباب نرم تر میشه ولی من خودم معمولا فقط با سینه درست میکنم.

اگه خواستین کباب ترد تر بشه یه پیاز دیگه اضافه کنید.

/ 4 نظر / 45 بازدید
الی

ولی ته چین که اینطوری نیست!!!!!!!!!!!فکر کنم تیترش اشتباه شده!!!!چون نوشتین کباب!!!![سوال][متفکر]

آشپزی سئویل

سلام کدبانوی هنرمند چقدر خوب شد که من با شما آشنا شدم واقعا دست مریزاد از گشتن تو وبلاگتون لذت بردم ممنون[گل][گل][گل]

مینا

مرسی استفاده کردم

ملیحه

سلام من تازه عروسم شوهرام اصلا غذاهام رو دوست نداره از سایتد ممنون . چیکارش کنم