کیک ژله ای

اینم از کار امروز من. خلاصه ای از روش تهیه کیک رو پایین توضیح میدم نیشخند

 

 

اول توقالب لوف یه کیک معمولی پختم بعد دورتا دور کیک رو حدودا یک و نیم سانت بریدم و گذاشتم خنک بشه. تو همون قالب کیک یه کم ژله نیم بند ریختم و به کف و دور قالب مالیدم تا چسبناک بشه و بعد موزها رو کف و دور قالب چیدم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا موزها به قالب بچسبه. اینکارو میکنیم تا موزها کاملا روی سطح خارجی ژله قرار بگیرند. بعد دوباره به اندازه 2 سانت کف قال ژله میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده. در این فاصله بین کیک رو خامه و موز مالیدم و دور تا دورشو با خامه پوشوندم، همینطور روشو. کیک رو از طرفی که خامه داره توی قالبی که حالا ژله اش بسته شده میذاریم ، به طوری که هر طرف به مقدار مساوی فضای خالی باشه. بعد هم دور تا دور کیک رو ژله نیم بند میریزیم تا فضای خالی اطراف کیک کاملا پر بشه. بعد هم توی یخچال میذاریم و وقتی کاملا بست مثل ژله از قالب درش میاریم. من قالب رو برگردوندم و با سشوار دورش گرفتم تا وقتی که ژله از قالب جدا شد.

/ 10 نظر / 254 بازدید
حسین جندقیان

سلام دست دردنکنه کیک های خوشمزه ای بود انشالله که باز هم شاهد شاهکارهای شما در آشپزی باشیم.

اناهيتا

مدوسا جون ممنون كه افتخار دادي و بهم سر زدي. هرچند خودت استادي ولي يك دستور دسر گذاشتم . اميدوارم خوشت بياد.

مهر سام

پسیار جالپ.توضیحات روان و ساده پود.مرسی

raha

خیلی خوب و باحال بود مرسی

setare

salam mamnon az tozihate kameleton faghat ye soal dashtam zhele ro ba 1livan ab dorost konim ya 2 livan mer300000

فتانه

بسیار عالی بود ممنون