چاکلت فوندانت یا فوندانت شکلاتی!

راستش تو یه برنامه ای اسم این دسر رو شنیدم و دنبال روش تهیه اش گشتم که تو یه وبسایت خارجی پیداش کردم. امشب برای اولین بار درستش کردم، خیلی خیلی خوشمزه اس،حتما امتحان کنین!

 

مواد لازم:

شکلات تلخ (60 یا 70 درصد) ........................... 200 گرم

تخم مرغ ...................................................... 4 عدد

زرده تخم مرغ ................................................ 4 عدد

آرد ............................................................... 200 گرم

کره ............................................................... 200 گرم

شکر ............................................................ 200 گرم

مقداری کره و پودر کاکائو برای پوشاندن قالب

بستنی وانیلی در صورت تمایل


طرز تهیه:

اول کره و شکلات رو بریزین تو یه ظرف و به روش بن ماری ذوب کنین (مثلا بریزین تو یه ظرف پیرکس بذارین رو کتری آبی که داره می جوشه). بعد قالب های کاپ کیک یا هر قالب فنجونی یا کاسه ای که دارین رو خوب با کره چرب کنین طوری که یه لایه کره روش بگیره. قالب هارو یک دقیقه بذارین تو فریز تا کره سفت  بشه و دوباره یه لایه کره تو قالب ها بمالین. بعد یک قاشق پودر کاکائو بریزین تو قالب و پودر رو تو قالب بچرخونین طوری که یه لایه کاکائو روی کره ها رو بگیره.  با قاشق پشت قالب ها چند ضربه  بزنین تاپدر اضافه از قالب بیرون بریزه. تو این مدت دیگه کره و شکلاتتون هم باید آب شده باشه. با یه قاشق کره رو با شکلات خوب مخلوط کنین و از رو حرارت کنار بردارین بذارین 10 دقیقه خنک بشه. تخم مرغ ها و زدره ها رو با شکر مخلوط کرده و با همزن خوب بزنین تا کف کنه و رنگش کرمی بشه. باید انقدر هم بزنین که تقریبا سفت بشه و رد همزن توش بمونه. بعد آرد رو اضافه کنین و آخر از همه هم مخلوط شکلات و کره. قالب ها رو تا نیمه از مواد پر کنین و داخل فری که از قبل با حرارت180 درجه گرم کردینش بذارین. چاکلت فوندانت ها باید حدودا 10-12 دقیقه داخل فر بمونن. بعد از اینکه اونا رو تو فر بیرون آوردین رودر قالب رو با چاقو جدا کنین تا کیک راحت تر از ظرف بیرون بیاد. این دسر معمولا گرم و همراه با بستنی وانیلی سرو میشه. عکسش رو هم می تونین پایین ببینین.


 


پ. ن. : توی چاکلت فوندانت ها باید حالت خیس و یه کم روان داشته باشه ولی من چون بیشتر از 12 دقیقه گذاشتم تو فر بمونه فقط یه کم اینطوری شده بود (توی عکس معلومه). شما اگر می خواهین اصل چاکلت فوندانت رو درست کنین نذارید بیشتر از 12 دقیقه تو فر بمونه. منم دفعه بعد همون 12 دقیقه رو میذارم!

/ 26 نظر / 240 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرزانه

سلام بابت دسری که یاد دادین خیلی سپاس گذارم.من مدت ها بود دنبال این دسر بودم

شیدا

سلام مدوسا جون خیلی از دسر خوشمزت خوشم اومد من 11 سالمه و با کمک مامانم این دسر رو درست کردم. به وبلاگ من هم یه سری بزن باز هم ممنون از شما www.sheyda11.blogfa.com

مریم

سلام عزیزم خیلی زیباست وای ی ی ی ی ی ی دلم آب افتاد. باز هم از این کارا بکن. [بازنده]

محسن

slm madosa man vaghan dost daram az in kara bokoni dastoraye dige ham benvis...........mochel[تایید]

محدثه

سلام بسیار عالی بود

mona farshidnia

سلام با تشکراز سایتتون خیلی خوب و خوشمزه بود ممنون از اینکه تو سایتتون گذاشتید!!مرسی!

اذر

ممنون هنوز درست نكردم ولى مطمىن هستم عالى ميشه ميخواستم از اينكه عكس كيك خودت را گذاشتى و از عكس هاى تبليغاتى استفاده نكردى تشكر كنم اينجورى اعتماد بيشترى را جلب كردى

فاطمه

عاشــــــــــقشم

m

kheili ali bood[نیشخند]